ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δημιουργήστε υπέροχες φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα


Ελένη Τσούτση

11 Αυγούστου 2022

Δημιουργήστε υπέροχες φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα
Με την πανεύκολη τεχνική που θα σας αποκαλύψουμε, θα δημιουργήσετε υπέροχες, αέρινες, απαλές και λείες μπούκλες χωρίς να προκαλέσετε καθόλου ζημιά στα μαλλιά σας

Ας δούμε λοιπόν πως γίνεται:

  • Λουστείτε κανονικά, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά και αφυδατωμένα απλώστε οπωσδήποτε και μαλακτικό.
  • Χτενίστε τα με μια χοντρή χτένα ή πιρούνα και αν είναι απαραίτητο απλώστε ένα ενυδατικό serum ή balm μαλλιών.
  • Αν έχετε χοντρές και σκληρές τρίχες, απλώστε ένα ειδικό προϊόν που μαλακώνει τα μαλλιά και προσφέρει διάρκεια στο χτένισμα, ένα κερί μαλλιών ή κρέμα για styling.
  • Αφήστε τα μαλλιά σας για περίπου 30 λεπτά, για να στεγνώσουν ελαφρώς. Αν θέλετε αέρινες μπούκλες μαζέψτε όλα τα μαλλιά σαν να κάνετε αλογοουρά και στριφογυρίζοντας τα μαζέψτε τα σε έναn σφιχτό κότσο.

Αν θέλετε πιο έντονες και περισσότερες μπούκλες με όγκο, τότε χωρίστε τα μαλλιά στη μέση και παίρνοντας μεγάλες τούφες κάντε την ίδια διαδικασία. Όσο περισσότερους κότσους κάνετε, τόσο περισσότερες και έντονες θα είναι οι μπούκλες και όσο πιο σφιχτοί είναι οι κότσοι, τόσο περισσότερη διάρκεια θα έχουν οι μπούκλες.

Jenny.Gr

Αφήστε τα μαλλιά σας (με τους κότσους) για όλη την νύχτα ή τουλάχιστον για 5-6 ώρες και ξεπλέξτε τους κότσους έναν-έναν.

Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως σας αρέσει ή απλά τινάξτε τα και ψεκάστε λίγη λακ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα σαμπουάν της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.