ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το γαλλικό manicure με χρώμα είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2022

Το γαλλικό manicure με χρώμα είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει πίσω στο γραφείο και ένα φρέσκο manicure σίγουρα θα μας φτιάξει τη διάθεση

Το γαλλικό manicure είναι η αγαπημένη διαχρονική επιλογή των περισσότερων γυναικών. Ο λόγος; Δείχνει τα άκρα πιο περιποιημένα και κομψά χωρίς πολύ προσπάθεια. Μια νέα φρέσκια ιδέα θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τη νέα σεζόν και μάλιστα θα έχει μεγάλη απήχηση.

Η μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού γαλλικού θα σας ανανεώσει και θα δημιουργήσει ένα statement σημείο στην εμφάνισή σας. Η φαντασία των nail experts είναι μεγάλη και οι versions που μας προτείνουν αμέτρητες. Το feed του Instagram έχει ήδη γεμίσει με τα πιο cool nail art και πρώτο στη λίστα μας βρίσκεται το Skinny French Manicure, δηλαδή η πιο λεπτή εκδοχή του κλασικού γαλλικού.

Κάντε λοιπόν ένα νέο ξεκίνημα, εμπνευστείτε από τα παρακάτω παιχνιδιάρικα σχέδια, επιλέξτε εκείνο που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και κλείστε ένα ραντεβού με το nail salon σας. Με λίγο χρώμα όλα αλλάζουν, ακόμη και η επιστροφή στη πόλη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα χρωματιστά βερνίκια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.