ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ψάχνετε concealer; Βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς για ξεκούραστο βλέμμα


Ελένη Τσούτση

21 Αυγούστου 2022

Ψάχνετε concealer; Βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς για ξεκούραστο βλέμμα
Για πολλές γυναίκες, το concealer είναι το σωτήριο προϊόν στο μακιγιάζ, που πολύ δύσκολα μπορούν να αποχωριστούν, και καθόλου άδικα αφού λίγη ποσότητα αρκεί για να δώσει φως στο βλέμμα

Το concealer καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους από την κούραση που είναι εμφανής αλλά δημιουργεί και ένα ξεκούραστο και δροσερό πρόσωπο. Για να γίνουν όμως, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά ώστε να μην δημιουργεί αυτές τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, που αλλοιώνουν την υφή της επιδερμίδας και πολλές φορές, προσθέτουν και χρόνια.

Jenny.Gr
Pexels

Πώς θα αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση και να αποκτήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα;

  • Πολλές φορές από βιασύνη ξεχνάτε πρώτα να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα, έτσι όμως αφυδατώνεται η επιδερμίδα και σχηματίζονται αυτές οι ενοχλητικές λεπτές γραμμές που μοιάζουν με ρυτίδες. Plus, η ενυδατική βοηθάει στο να διατηρηθεί για περισσότερες ώρες το concealer στη θέση του.
  • Mπορείτε να αναμείξετε λίγη από την κρέμα ματιών με το concealer, κάνοντάς το ευεργετικό για το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια.
  • Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εφαρμόσετε είναι να σχηματίσετε ένα τρίγωνο, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ένα νωπό σφουγγαράκι, να ταμπονάρετε εκείνο το σημείο απαλά προκειμένου να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα το προϊόν και να καλύψει τους μαύρους κύκλους.

H νέα σεζόν πλησιάζει και αν θέλετε να έχετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω concealer:

Forever Skin Correct - 24h* wear - full coverage, Dior

Jenny.Gr

Pro Filt'r Instant Retouch Concealer, Fenty Beauty

Jenny.Gr

Dermablend SOS Cover Stick, Vichy

Jenny.Gr

Double Wear Instant Fix Concealer 24H Concealer, Estee Lauder

Jenny.Gr

Enlighten Plus™ Concealer, Jane Iridale

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.