ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το βότανο που θα μεταμορφώσει τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2022

Το βότανο που θα μεταμορφώσει τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά
Το TikTok μας δίνει συνεχώς έξυπνα και αποτελεσματικά tips για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας και εμείς δεν έχουμε παρά να τα μοιραστούμε μαζί σας

Αναζητώντας λοιπόν εύκολους τρόπους για να φροντίσω τα μαλλιά μου μετά τις διακοπές, έπεσα πάνω σε ένα video της Caroline Hannibal στο TikTok, η οποία μοιράστηκε τη DIY συνταγή που φτιάχνει μόνη της για να έχει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Plus, η συνταγή που παρουσιάσει είναι ιδανική αν ταλαιπωρήστε από τριχόπτωση.

Το κύριο συστατικό είναι ένα βότανο που μπορεί ήδη να έχετε στην αυλή του σπιτιού σας. Πρόκειται για το δεντρολίβανο, το οποίο είναι ένα εκπληκτικό βότανο και εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται για την καλή υγεία των μαλλιών καθώς τα βοηθάει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα, ενώ βελτιώνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία του στο τριχωτό της κεφαλής.

Αν είστε στη διαδικασία που θέλετε να βελτιώσετε την όψη των μαλλιών σας και θέλετε να μακρύνουν, η παρακάτω συνταγή είναι η τέλεια οικονομική λύση.

Jenny.Gr

Τι θα χρειαστείτε;

Φύλλα δεντρολίβανου

1,5 κούπα νερό

Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το νερό και προσθέστε αποξηραμένα ή φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα φύλλα να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά. Σουρώστε τα φύλλα και αφήστε το υπόλοιπο προϊόν να κρυώσει. Αποθηκεύετε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι ώστε να είναι πιο εύκολη η εφαρμογή του.

Τέλος, εφαρμόζετε το προϊόν σε λουσμένα μαλλιά και κάνετε μασάζ στις ρίζες για λίγα λεπτά έτσι ώστε να απορροφηθεί πιο γρήγορα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Δείτε στο παρακάτω video αναλυτικά τη διαδικασία:

@carolinehannibal

Apply whenever you’ve been to the shower 🛁

♬ i wanna kiss you xx - mahak

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.