ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια Φθινόπωρο 2022: Αυτές είναι οι πιο cool τάσεις


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2022

Νύχια Φθινόπωρο 2022: Αυτές είναι οι πιο cool τάσεις
Και κάπως έτσι, είναι και πάλι φθινόπωρο και παρακάτω θα ανακαλύψετε όλες τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στα νύχια

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια έκαναν την εμφάνισή τους στα catwalks των οίκων μόδας εδώ και αρκετούς μήνες. ΄Ήρθε η στιγμή όμως που οι αγαπημένοι μας celebrities και τα it girls δοκίμασαν αρκετά από τα νέα trends και εσείς μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για το επόμενο φθινοπωρινό manicure σας.

Το καλοκαίρι είναι παρελθόν και η επιστροφή στο γραφείο γίνει λίγο πιο glam αυτή τη σεζόν με ένα super mani. Πλέον τα νύχια μπορούν εύκολα να γίνουν κυρίαρχο σημείο της εμφάνισής σας και αυτή τη σεζόν το καταφέρνουν πολύ εύκολα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα glitters και τα nude χρώματα έχουν την τιμητική τους και σας περιμένουν να τα επιλέξετε!

Κάντε scroll και ενημερωθείτε πρώτες για όλα τα νέα nail trends:

Autumnal Sparkle

Σίγουρα το glitter είναι στο μυαλό μας σαν κάτι υπερβολικό και extra, αλλά αυτό το φθινόπωρο θα αλλάξετε γνώμη. Για εσάς που διστάζετε να κάνετε ένα ολοκληρωτικό glitter αποτέλεσμα στα νύχια σας, αρκεί να κάνετε μερικές glitter πινελιές για να λάμψουν τα χέρια σας. Γι αυτό λοιπόν τολμήστε τα και το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσετε.

OPI Nail Polish Xbox Collection in Quest For Quartz

Jenny.Gr

Essie Luxe Nail Polish Collection in A Cut Above The Rest

Jenny.Gr

Dark Chocolate

Οι αποχρώσεις του καφέ πρωταγωνιστούν και στα νύχια μας αυτή τη σεζόν, δείχνοντας πως είναι το trend of the moment.

Sally Hansen Colour Therapy - Nail Polish 140 Haute Stone

Jenny.Gr

3INA Makeup The Nail Polish in 158

Jenny.Gr

Metellic Silver

Είναι σίγουρα ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Σπάνια τα συναντάμε στο manicure, ακόμα και όταν αποτελούν μία hot τάση της σεζόν. Προτείνουμε όμως φέτος να τα επιλέξετε για την επιστροφή σας στο γραφείο και να κάνετε τη διαφορά.

Mavala Cyber Chic Mini Colour Nail Varnish in Cyber Silver

Jenny.Gr

Beauty Pie Wondercolour Nail Polish in Hi Ho Silver

Jenny.Gr

Milky White

Οι διακριτικές γαλακτερές αποχρώσεις δείχνουν πάντα chic. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και τις αποχρώσεις που σας αρέσουν, μπορείτε να επιλέξετε το βερνίκι που σας πάει καλύτερα

Sally Hansen Good Kind Pure Nail Polish - White Tea

Jenny.Gr

Essie Core 3 Marshmallow Sheer White Nail Polish

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.