ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Όλα τα hot χρώματα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τη νέα σεζόν


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα τα hot χρώματα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τη νέα σεζόν
Ο Σεπτέμβριος μήπως σας βρίσκει σε mood αλλαγών; Αν ναι, τότε τα νέα hair color trends είναι εδώ για να σας εμπνεύσουν να κάνετε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας

Η επιστροφή πίσω στην καθημερινότητα μας βρίσκει συνήθως σε διάθεση για αλλαγές στην εμφάνισή μας, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθουμε ποιες θα είναι οι top τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο 2022.

Τα runways της επόμενης σεζόν μας έχουν ήδη προετοιμάσει για μια στροφή στις πιο ζεστές αποχρώσεις. Οι hair experts αναφέρουν ότι παρατηρούν μια σημαντική άνοδο στα χάλκινα χρώματα τα όποια έχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές. Το χάλκινο χρώμα, όπως και όλες οι αποχρώσεις του, είναι πολύ εντυπωσιακό. Τελευταία, βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να το δοκιμάζουν, ενώ το #gingerhairdontcare ξεκίνησε από το Instagram και πλέον το συναντάμε σε όλα τα social media.

Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε στην εντέλεια. Άλλωστε, λιγότερο από το 2% των ανθρώπων γεννιούνται με φυσικά κόκκινα μαλλιά.

Όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά έτσι συμβαίνει και με τα κόκκινα μαλλιά. To κόκκινο περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και οι περισσότερες μπορούμε να βρούμε εκείνη που μας πηγαίνει. Ιδανικά, ταιριάζει σε εσάς με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και όχι πολύ σκούρα μάτια και φρύδια.

Όσες ενδιαφέρεστε να γίνετε gingerheads, αλλά δε βρίσκετε την τέλεια απόχρωση, εμείς σας έχουμε στην παρακάτω gallery τις κορυφαίες επιλογές για να επιλέξετε την αγαπημένη σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.