ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Το cool hair look της Tilda Swinton είναι φόρος τιμής στην Ουκρανία


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2022

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Το cool hair look της Tilda Swinton είναι φόρος τιμής στην Ουκρανία
Η Tilda Swinton έκανε αναμφίβολα την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και είχε σημαντικό λόγο

Η ίδια επέλεξε να εμφανιστεί με το iconoc ανδρόγυνο look της, αλλά αυτή τη φορά με ένα twist καθώς το χρώμα που πρωταγωνιστούσε ήταν το neon κίτρινο ως φόρο τιμής στην ουκρανική σημαία.

Η ηθοποιός, η οποία θα παίξει στο επερχόμενο δράμα μυστηρίου «The Eternal Daughter», αποκάλυψε το νέο της χρώμα σε μια φωτογράφιση για την ταινία, συνδυάζοντάς το με ένα μπλε πουκάμισο με ρίγες και κόκκινο παντελόνι. Μάλιστα, όταν ένας δημοσιογράφος στην συνέντευξη Τύπου την επαίνεσε για τη νέα της δουλειά, εκείνη απάντησε ότι

«είναι τιμή μου να φοράω τη μισή σημαία της Ουκρανίας».

Η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί και ξεχωρίσαμε το μονοχρωματικό μακιγιάζ της σε παστέλ αποχρώσεις αλλά όπως αναφέραμε και το ιδιαίτερο hair look της.Η βάση στα μαλλιά της είναι το icy blonde ενώ κυριαρχούσαν τα έντονα neon highlights στο μπροστινό μέρος. Πρόκειται για ένα two-tone hair color trend που όπως μπορείτε να καταλάβετε απευθύνεται σε όσες θέλουν να τολμούν κάτι διαφορετικό και η Swinton κατάφερε να το απογειώσει.

Η Swinton μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις αλλά όταν υπάρχει λόγος που γίνονται τότε είναι πραγματικά ουσιαστικές και έχουν την δυναμική που τους αξίζουν. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει θέση σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις διακρίσεις και την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε «καθαρά» straight και ομοφυλόφιλους, καθώς τη στεναχωρεί ιδιαίτερα το ότι ασχολούμαστε ακόμη τόσο πολύ με τον διαχωρισμό των ανθρώπων. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.