ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 φρέσκα στιλ καρέ για το επόμενο κούρεμά σου


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2022

5 φρέσκα στιλ καρέ για το επόμενο κούρεμά σου
Οι update εκδοχές του καρέ είναι το ιδανική πρόταση για αυτή τη σεζόν

To φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών και της ανανέωσης. Οι διάσημες κυρίες του Hollywood μάς έχουν συνηθίσει αυτήν την περίοδο να κάνουν αλλαγές τόσο στο look τους όσο και στα μαλλιά τους. Είναι οι πρώτες που αγαπούν τα trends και τα ακολουθούν πιστά. Το hair trend λοιπόν που παραμένει ακλόνητο για άλλη μια χρονιά είναι το καρέ. Ο λόγος;

Χαρίζει στιλ, κομψότητα και τύπο σε κάθε look. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το bob style είναι το πιο δημοφιλές στον κόσμο με 222.580 μηνιαίες αναζητήσεις.
Tα νέα μάλιστα είναι πολύ καλά αφού το καρέ κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Το καρέ λοιπόν έχει πάρει το προβάδισμα στις τάσεις καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει εξίσου τα ίσια και τα κυματιστά μαλλιά. Όπως είπαμε αρκεί να βρείτε την εκδοχή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ενόψει της νέας σεζόν, σας δείχνουμε 5 διαφορετικά είδη καρέ που πρέπει να γνωρίζετε πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

1. Long blunt bob

Πρόκειται για ένα στιλ μεσαίου μήκους που καταλήγει στον ώμο και χαρίζει ένα πιο αυστηρό ύφος στο look.

2. Face-framing blunt bob

To bob με ανταύγειες είναι η εκδοχή που θα λατρέψετε αν θέλετε να χαρίσετε φως στο πρόσωπό σας

3. Chin-length blunt bob

Κομμένο στην ευθεία με το σαγόνι και τα χείλη, αυτό το κλασικό bob μπορεί να αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σας

4. Wavy blunt bob

Ένα σγουρό bob μπορεί να χαρίσει σχήμα και όγκο στα μαλλιά. Plus, να σας λύσει τα χέρια αν δεν σας αρέσει το καθημερινό hairstyle.

5. Razor-sharp blunt bob

Πρόκειται για την «αιχμηρή» εκδοχή του καρέ αφού το τελείωμά του είναι λες και έχει γίνει με μαχαίρι. Η ιδανική επιλογή για όσες λατρεύετε το γεωμετρικό ύφος.

Εσείς ποιο θα δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.