ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το genius TikTok hack με το κουτάλι για ένα stylish καθημερινό χτένισμα


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2022

Το genius TikTok hack με το κουτάλι για ένα stylish καθημερινό χτένισμα
GettyImages
Ένα updo χτένισμα είναι πάντα διαχρονικό και chic. Αν σκέφτεστε ότι είναι δύσκολο να το δημιουργήσετε μόνες σας τότε το παρακάτω hack θα σας αλλάξει γνώμη

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή ότι τα updo χτενίσματα δεν είναι ούτε τα πιο εύκολα ούτε τα πιο γρήγορα. Γι' αυτό όμως είμαστε εδώ, για να απομυθοποιήσουμε αυτή τη θέση με ένα viral video στο TikTok. Ένα κομψό updo θα σας βγάλει από το hairstyling αδιέξοδο της νέας σεζόν και ειδικά όταν είστε καλεσμένες σε σημαντικές εξόδους. Γιατί να έχετε συνέχεια τα μαλλιά σας κάτω, όταν υπάρχουν τόσες πολλές προτάσεις για chic πιασίματα;

H @annewww3 που ανεβάζει στο TikTok περιεχόμενο με ιδέες για cool χτενίσματα, ανέβασε και ένα video με την ίδια να δημιουργεί έναν καλοσχηματισμένο κότσο με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Ναι καλά διαβάσατε. Η ίδια τοποθέτησε το κουτάλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και πέρασε δεξιά και αριστερά τις τούφες και τέλος τις στερέωσε με μικρά τσιμπιδάκια. Το αποτέλεσμα δείχνει επαγγελματικό και οι κινήσεις αρκετά απλές.

Εμείς πάντως θα δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο hack και ας χαλάσουμε το σετ με τα κουτάλια μας. Το τελικό look αξίζει!

Σε περίπτωση που έχετε στη διάθεσή σας αξεσουάρ μαλλιάν αντίστοιχο με αυτό που βλέπετε στο video παρακάτω, μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε το tutorial που βλέπετε και να πετύχετε chic and classy αποτέλεσμα στο χτένισμά σας.

@annewww3 ✨Hochsteckfrisur mit Löffel✨ #haartutorial #frisurentutorial #hairinspo #hairtiktok #hairhack #langehaare #updo #hochsteckfrisur #fyp #fürdich ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - april aries bae (SVT)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.