ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Rice Water: Το ιαπωνικό trend που υπόσχεται να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα


Ελένη Τσούτση

12 Σεπτεμβρίου 2022

Rice Water: Το ιαπωνικό trend που υπόσχεται να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα
Πρόκειται για το μεγαλύτερο viral trend στο TikTok και έχει ρίζες από την Ιαπωνία

Το rice water δηλαδή το νερό ρυζιού είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο DIY beauty και ο κόσμος του TikTok το έχει λατρέψει. Είναι μια ιαπωνική θεραπεία που στην πραγματικότητα ονομάζεται «yu-su-ru» και τα πολύ καλά νέα ότι θα χρειαστείτε απλά υλικά που στοιχηματίζουμε ότι έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Και όταν λέμε απλά υλικά εννοούμε ρύζι και νερό.

Πώς θα βοηθήσει το rise water τα μαλλιά σας;

Αν θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας και δυσκολεύεστε το rise water είναι η ιδανική λύση. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι πλούσια σε άμυλο, το οποίο σχηματίζει την επιφάνεια της τρίχας και αυτό ενισχύει την ενδυνάμωση και βοηθά την τρίχα να μην σπάει. Ακόμη, έχει αντιοξειδωτικά, συστατικά και αμινοξέα.
Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη όλα αυτά τα συστατικά τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες δημιουργούν φθορά στις άκρες. Plus, το rise water περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται ινοσιτόλη, η οποία βοηθά στην αναδόμηση της θαμπής τρίχας.

Jenny.Gr

Τι θα χρειαστείς για να το φτιάξετε μόνες σας;

Ένα μπολ, ρύζι, νερό, ένα μπουκάλι καθώς και ένα στραγγιστήρι για το ρύζι.

Εκτέλεση:

Αναμείξετε ίσα μέρη ρυζιού και νερού σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα μπολ. Ανακατέψτε μέχρι να πάρει το μείγμα ένα γαλακτώδες χρώμα κρέμας. Έπειτα, σε ένα άδειο δοχείο στραγγίστε το μείγμα, κρατώντας το υγρό.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Μετά τη χρήση του σαμπουάν, εφαρμόστε το rise water από το τριχωτό της κεφαλής στα άκρα. Αφήστε το να δράσει για 5 έως 10 λεπτά και τέλος ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας και εφαρμόστε το conditioner.

Δείτε όλη τη διαδικασία στο παρακάτω video:

@moniquemrapier Reply to @user3027749399470 The best way for NOTICEABLE big growth 🤩 follow for more!💗 #hair #hairtok #hairgrowth #hairtransformation #ricewater #hairloss ♬ Sunshine (The Light) - Fat Joe & DJ Khaled & Amorphous

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.