ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

NYFW S/S 23: Τα ωραιότερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο catwalk


Ελένη Τσούτση

12 Σεπτεμβρίου 2022

NYFW S/S 23: Τα ωραιότερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο catwalk
Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τις πιο εντυπωσιακές beauty εικόνες που παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα στο runway της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης σημαίνει ότι το Φθινόπωρο ξεκίνησε και επίσημα. Η πόλη ζωντανεύει ξανά και το catwalk γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Οι σχεδιαστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μεταδίδουν το vibe της fashion week έτσι όπως το έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η πανδημία πέρασε και επιτέλους τα shows αποκτούν και πάλι τη λάμψη που τόσο μας είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια.

Η δημιουργική ενέργεια των beauty experts επέστρεψε και τα looks που έχουν επιμεληθεί κάνουν όλα τα βλέμματα να γυρίζουν. Από messy buns, κατακόκκινα χείλη και ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών. Μελετώντας λοιπόν όλες τις υπέροχες εικόνες που είδαμε, συγκεντρώσαμε τα beauty trends που αναμένονται να γίνουν viral στα social media και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από την ερχόμενη άνοιξη.

Διαβάστε πρώτες τι θα δούμε να κυριαρχεί στα μαλλιά και στο μακιγιάζ τους επόμενους μήνες:

Christian Siriano

Jenny.Gr

O Christian Siriano μας εντυπωσίασε συνδυάζοντας τις μοναδικές του δημιουργίες με chic beauty looks. Η στιλίστρια Lacy Redway αποφάσισε να «επενδύσει» σε ένα χαμηλό κότσο ως φόρο τιμής στο αγαπημένο χτένισμα της Audrey Hepburn. Ακόμη, το κόκκινο κραγιόν δεν θα μπορούσε να δείχνει καλύτερα στα χείλη των μοντέλων απογειώνοντας τη νέα συλλογή του οίκου. Έντονο, sexy και σαγηνευτικό ταίριαξε άψογα με τα μεγάλα καπέλα δημιουργώντας ένα ονειρεμένο beauty look.

Johnathan Hayden

Jenny.Gr

Το «Euphoria trend» συνεχίζει να μας κατακτά και η απόδειξη είναι τα μοντέλα του Johnathan Hayden που φορούσαν στρας σε όλο τους το πρόσωπο δημιουργώντας ένα υπέροχο φουτουριστικό αποτέλεσμα. Τα μικρά στρας είναι από εκείνα τα trends που είτε θα τα αγαπήσεις είτε δεν θα το δοκιμάσεις ποτέ. Η εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης μας έπεισε να το δοκιμάσουμε.

Keziah

Jenny.Gr


Μαντέψτε ποιο trend επέστρεψε; Ναι και επίσημα τα στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά είναι και πάλι εδώ και αυτή τη φορά σε μία πιο κομψή εκδοχή. Ένα «στέμμα» από λουλούδια έκανε τη διαφορά στο catwalk του Keziah .Μάλιστα συνδύασε αυτό το hair look με ένα υπέροχο κοραλλί κραγιόν στα χείλη και ήδη ονειρευόμαστε τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Δείτε τα αξεσουάρ μαλλιών που θα βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος

Monse

Jenny.Gr

Ένα από τα hot χρώματα της σεζόν, η απόχρωση ginger κυριάρχησε στο show του Monse. Το χάλκινο χρώμα, όπως και όλες οι αποχρώσεις του, είναι πολύ εντυπωσιακές και η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μας έδειξε πώς επάξια αξίζει να κυριαρχεί για ακόμη μία σεζόν. Είναι δυναμική και παράλληλα θηλυκή, με λίγα λόγια η τέλεια επιλογή αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Graham John Bell

Jenny.Gr

Αέρα 60s και παιδική ανεμελιά είχε το show του Graham John Bell. Τα μαλλιά είχαν έναν παιχνιδιάρικο αέρα καθώς τα δυο pigtails κυριαρχούσαν στα looks χαρίζοντάς μας την έμπνευση να τολμήσουμε και να δημιουργήσουμε τα πιο cool hairstyles.

Naeem Khan

Jenny.Gr

Τα messy buns είναι το τέλειο χτένισμα καθώς είναι εύκολο, δημιουργείται σε ελάχιστο χρόνο και μας δείχνει προσεγμένες χωρίς να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα. Αυτό το cool vibe επικράτησε στο runway του Naeem Khan και μας υπενθύμισε ότι ένας ατημέλητος κότσος μπορεί σε χρόνο dt να ολοκληρώσει υπέροχα ένα στιλ.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω trends θα δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.