ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Penelope Cruz με το iconic χτένισμα της Audrey Hepburn έλαμψε στη Βενετία


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Penelope Cruz με το iconic χτένισμα της Audrey Hepburn έλαμψε στη Βενετία
Splash Ideal Images
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας συνεχίζεται και δεν σταματά να μας χαρίζει υπέροχες εικόνες μόδας και ομορφιάς

Τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στις λαμπερές καλεσμένες που φροντίζουν να κάνουν ιδιαίτερες εμφανίσεις και να μας χαρίζουν την έμπνευση που θα χρειαστούμε σίγουρα για τη νέα σεζόν.

Μετά το εκκεντρικό hair look της Tilda Swinton και το αξεσουάρ που κυριάρχησε περισσότερο στο red carpet, τώρα έρχεται η αγαπημένη μας Penelope Cruz με ένα iconic χτένισμα για να γίνει η βασίλισσα της διοργάνωσης.

Γιατί εκτός από το drama του Harry Styles και της Olivia Wilde, βλέπουμε και υπέροχα beauty looks. Μια «ηχηρή» εικόνα λοιπόν είναι και εκείνη της Cruz, η οποία πόζαρε στην πρεμιέρα της ταινίας «On The Fringe» με έναν ψηλό κότσο και αφέλειες θυμίζοντάς μας αμέσως την θρυλική Audrey Hepburn.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η κομψότητα του συγκεκριμένου look είναι αδιαπραγμάτευτη και η Penelope μόλις έκανε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στη καριέρα της.

Το updo της Audrey Hepburn, (aka Holly Golightly), έξω από την διάσημη βιτρίνα του Tiffany’s στη Νέα Υόρκη έχει μία θέση στα πιο διάσημα hairstyles. Μάλιστα αναπαράχθηκε ξανά και ξανά και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει διαχρονικό μέχρι και σήμερα.

H Penelope λοιπόν είναι το τέλειο παράδειγμα!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.