ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος
Μετά τα scrunchies έρχονται τα παρακάτω αξεσουάρ μαλλιών τα οποία φαίνεται ότι ήδη έχουν κερδίσει την καρδιά των fashionistas

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και πιο πολλά trends των περασμένων δεκαετιών να επιστρέφουν δυναμικά. Ένα από αυτά ήταν και τα scrunchies, εκείνα δηλαδή τα λαστιχάκια για τα μαλλιά, με το καθόλου διακριτικό μέγεθος και συνήθως καθόλου διακριτικά prints. Σίγουρα έχετε ένα ή πολύ παραπάνω αφού είναι τόσο εύκολα στη χρήση όσο και stylish.

Οι μετοχές λοιπόν των αξεσουάρ μαλλιών έχουν ανέβει σημαντικά και αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από τις κλασικές επιλογές, σας έχουμε την απόλυτη πρόταση. Πρόκειται για την συνέχεια των scrunchies και τα λανσάρει το το Βρετανικό brand “Good Squish".

Είναι ρομαντικό και ρετρό ταυτόχρονα καιμάλιστα οιδημιουργοί του εμπνεύστηκαν το χαρακτηριστικό σχέδιο από τα κεντητά τραπεζομάντηλα της γιαγιάς τους. Χρησιμοποίησαν δαντέλες για να στολίσουν την άκρη του αξεσουάρ και έδωσαν έναν αέρα κομψότητας στο αξεσουάρ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.