ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chocolate Cherry: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο hair trend το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2022

Chocolate Cherry: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο hair trend το φθινόπωρο
Οι νέες τάσεις στα μαλλιά είναι ήδη εδώ και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας

Τη νέα σεζόν σκεφτείτε να αλλάξετε τα μαλλιά σας για μια νέα αρχή. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ανανέωση από μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό θα αλλάξει τη διάθεση και θα σας αναβαθμίσει το συνολικό look. Υιοθετήσετε μία μοντέρνα και φρέσκια απόχρωση αυτή τη σεζόν και μη φοβηθείτε ίσως να κάνετε ακόμη και μία μεγάλή αλλαγή!

Η διάσημη colorist Jenna Perry, η οποία επιμελείται τα hair looks των περισσοτέρων Α-list stars όπως της Bella Hadid, της Maude Apatow και της Chloë Sevigny αποκάλυψε τη νέα τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το φθινόπωρο. Πρόκειται για το Chocolate Cherry, που όμως λέει και το όνομά του είναι ένας συνδυασμός του κόκκινου και της μόκας σοκολάτας, δηλαδή ένα σοκολατί κερασί. Ο συγκεκριμένος τόνος είναι πολύ παιχνιδιάρικος και λαμπερός και αναδεικνύει περισσότερο τις ανοιχτές επιδερμίδες.

Αν φλερτάρετε με τη σκέψη να γίνετε κοκκινομάλλες, το Chocolate Cherry είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Μάλιστα δεν θα χρειάζεται να κάνετε και την συντήρηση που απαιτεί μια κόκκινη απόχρωση. Φυσικά για να έχετε ένα ακόμη πιο λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα και για να διατηρήσετε το χρώμα ζωντανό καλό είναι να επιλέξετε ένα καλό συνδυασμό σαμπουάν και conditioner.

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπνευστείτε και να μετατρέψτε τα μαλλιά σας στο καθημερινό statement στοιχείο της εμφάνισής σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.