ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αναδομήσετε τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς να αναδομήσετε τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά
Δείτε πώς να αναδομήσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ένα απλό βήμα

Τα μαλλιά μας καθημερινά ταλαιπωρούνται και ήρθε η ώρα να τους δώσουμε ένα boost ζωντάνιας και ευεξίας. Ιδιαίτερα οι άκρες των μαλλιών μας με το πιστολάκι και το ψαλίδι φθείρονται και γίνονται ξηρές. Εκτός λοιπόν από τα κατάλληλα σαμπουάν και τις μάσκες μαλλιών δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα λαδάκι.

Οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως το καυσαέριο και ο αέρας, προκαλούν ξηρασία και αφαιρούν την φυσική λάμψη των μαλλιών σας. Τα λαδάκια, θα σας βοηθήσουν να ανακτήσουν την χαμένη τους λάμψη, ενώ θα τα δυναμώσουν και θα αποκτήσουν κίνηση.

Jenny.Gr

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαθέσιμα λαδάκια και καλό είναι για τέλεια αποτελέσματα να να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά όλο τον χρόνο.

Απαλότητα, λάμψη και κίνηση είναι τρία από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα σας χαρίσουν τα ενυδατικά λαδάκια.

Πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε;

  • Πριν από το λούσιμο
  • Μπορείτε να εφαρμόσετε μία σταγόνα και κάντε μασάζ στο τριχωτό και στα μαλλιά.
  • Πριν και μετά από το χτένισμα

Για μεταξένια μαλλιά εφαρμόστε 1 με 2 σταγόνες στο μήκος των μαλλιών, με ιδιαίτερη προσοχή στις ευαισθητοποιημένες ζώνες. Μία σταγόνα στις άκρες είναι αρκετή για να τα τιθασεύσετε και να τα κάνετε λαμπερά.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα λαδάκια μαλλιών για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.