ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Χρώματα μαλλιών: Μετά το strawberry blonde, αυτές είναι οι top αποχρώσεις της σεζόν


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2022

Χρώματα μαλλιών: Μετά το strawberry blonde, αυτές είναι οι top αποχρώσεις της σεζόν
Τα hair trends για τη νέα σεζόν είναι εδώ και οι top colorists ξεχώρισαν τα χρώματα που θα αγαπήσουμε περισσότερο

Επιτέλους το σκηνικό αλλάζει και νιώθουμε περισσότερο το φθινόπωρο, όλα γίνονται πιο cozy και είμαστε έτοιμες για μια νέα αλλαγή στα μαλλιά μας. Άλλωστε όλες οι νέες υπέροχες τάσεις μόνο σε αυτή την απόφαση θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν.

Είναι η σεζόν των χάλκινων αποχρώσεων και μάλιστα αυτό το trend συνεχίζεται από την άνοιξη. Είδαμε να πρωταγωνιστούν αποχρώσεις του χάλκινου τόσο στα catwalks των Εβδομάδων μόδας όσο και στο feed μας στα social media.

Δεν είναι κόκκινο, ούτε ξανθό.

Τα πυρρόξανθα μαλλιά βρίσκονται κάπου ανάμεσα στο κόκκινο και το ξανθό, δηλαδή στο χάλκινο χρώμα. Δεν ταιριάζει εύκολα σε όλα τα πρόσωπα αλλά μπορείτε να βρείτε την τέλεια απόχρωση για εσάς.

Τα φλογερά χάλκινα και τα κόκκινα λοιπόν μας κάνουν μια δυναμική επιστροφή και μετά το strawberry blonde, έρχονται χρώματα με πιο ανοιχτή βάση του ξανθού και του καστανού, αλλάζουμε δηλαδή τον τόνο αντί να κάνουμε τα μαλλιά πιο σκούρα.

Οι νέες τάσεις θέλουν να επιλέγουμε πιο ζεστά highlights μετά το καλοκαίρι προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει ακόμη πιο πλούσιο και φυσικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.