ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας με αυτά τα απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2022

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας με αυτά τα απλά βήματα
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στα μαλλιά με όγκο αφού δίνουν extra στιλ και αναδεικνύoυν με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο

Αρχικά πρέπει να βρείτε ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σας, ξηρά, λιπαρά ή κανονικά; Έπειτα καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν και γενικότερα προϊόντα περιποίησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας και φυσικά θα βοηθάνε στην ενίσχυση όγκου.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας ξεκινήστε από τις άκρες προς τη ρίζα και επιμείνετε. Δοκιμάστε να αναποδογυρίσετε το καφάλι σας και κρατήστε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Αν χρειάζεται προσθέστε στα μαλλιά σας προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο, ανάλογα πάντα με το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε.

Jenny.Gr


Αποφύγετε τα βαριά προϊόντα περιποίησης και styling.
Έτσι τα μαλλιά βαραίνουν και χάνουν εύκολα τον όγκο τους. Αν το πρόβλημα του όγκου συνεχίζει δοκιμάστε κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας.

Extra tip: Δοκιμάστε στο λούσιμο να βάλετε πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν. Κι αυτό γιατί συνήθως το conditioner βαραίνει τις άκρες των μαλλιών και έτσι είναι πιο εύκολο να χάσουν τον όγκο τους.

Αν όμως το χρησιμοποιήσετε πρώτο και μετά καθαρίσετε τα υπολείμματα του conditioner με το σαμπουάν τότε τα μαλλιά θα είναι καθαρά και σίγουρα πιο ελαφριά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.