ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Andie MacDowell απολαμβάνει τα γκρίζα μαλλιά της στην πασαρέλα της Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Ελένη Τσούτση

4 Οκτωβρίου 2022

Η Andie MacDowell απολαμβάνει τα γκρίζα μαλλιά της στην πασαρέλα της Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Η Andie MacDowell υποστηρίζει τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της και είναι η απόλυτη έμπνευση για όλες τις γυναίκες

Πριν λίγες μέρες θαυμάσαμε την Andie MacDowell να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της στο catwalk της "L'Oréal Paris Le Define Walk Your Worth" κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Η 64χρονη ηθοποιός ήταν η επιτομή του αυθορμητισμού καθώς πόζαρε και χόρευε χαρούμενη στην πασαρέλα!

Η MacDowell έλαμπε στην κυριολεξία και τα υπέροχα σγουρά μαλλιά της μας θύμισαν το look της από τις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν έπαιζε το ρόλο της Carrie στο «Four Weddings and a Funeral». Αυτή τη φορά όμως, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, τα μαλλιά της είχαν τη φυσική απόχρωση του γκρι που πλέον λατρεύουμε να βλέπουμε πάνω της.

Jenny.Gr

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την επιλογή της να μην βάψει τα μαλλιά της. “Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε πέντε χρόνια, ίσως ξαναβάψω τα μαλλιά μου, αλλά για τώρα τα απολαμβάνω πολύ”, είχε αποκαλύψει η σταρ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πειραματιστεί ξανά με το χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ξανά και ξανά ότι παρόλο που το συναίσθημα της απελευθέρωσης από τα κοινωνικά ήταν λυτρωτικό, χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να πάρει μια τέτοια απόφαση, αφήνοντας τις γκρι ρίζες της σε κοινή θέα.

Βέβαια όπως αποκαλύπτει σημαντικό ρόλο σ’ αυτή της την απόφαση έπαιξαν οι κόρες της, οι οποίες της έλεγαν πόσο «badass» φαίνεται με τα μισά μαλλιά άβαφτα και τις φυσικές γκρι ρίζες της να φαίνονται. Αυτό το συναίσθημα λοιπόν της άρεσε και έτσι αποφάσισε να γίνει ο πιο badass εαυτός της δίνοντας σε όλες τις γυναίκες ένα υπέροχο μήνυμα: να αγκαλιάσουν τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.