ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μαλλιά: To Amarena Cherry είναι το πιο «νόστιμο» χρώμα του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2022

Μαλλιά: To Amarena Cherry είναι το πιο «νόστιμο» χρώμα του φθινοπώρου
Τα σκουρόχρωμα χρώματα είναι και πάλι στο επίκεντρο και σήμερα σας έχουμε ένα νέο trend που θα λατρέψετε

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών και ήδη έχουμε καταγράψει πολλές νέες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Το Amarena Cherry είναι μία από αυτές. Ζεστό, έντονο και μυστηριώδης το έχουν δοκιμάσει ήδη τα αγαπημένα μας it girls και ίσως σας πείσουμε και εσάς να το βάλετε στη λίστα με τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εμπνευσμένη από τη φύση και τα χρώματα του φθινοπώρου.

Πρόκειται για ένα σκούρο κόκκινο που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, μπορείτε να επιλέξετε και την ένταση που επιθυμείτε. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι έχει αρκετές αποχρώσεις και μπορείτε να βρέιτε τη δική σας αγαπημένη, με τη βοήθεια του κομμωτή σας.

Το κόκκινο είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τα μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε στην εντέλεια. Όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά έτσι συμβαίνει και με τα κόκκινα μαλλιά. Το πιο σημαντικό είναι να αγκαλιάζετε το natural και να μην κάνετε υπερβολές.

Jenny.Gr

Το Amarena Cherry επέστρεψε δυναμικά σαν τάση από τα 90’s και αν συνδυαστεί με ένα φρέσκο κούρεμα, το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ζητήστε από τον κομμωτή σας, ένα σκούρο-μελαχρινό τόνο με βαθιές κόκκινες αποχρώσεις και επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε balayage ή να βάψετε όλα τα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.