AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα πιο stylish κουρέματα για μακριά μαλλιά που αξίζει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

13 Οκτωβρίου 2022

Τα πιο stylish κουρέματα για μακριά μαλλιά που αξίζει να δοκιμάσετε
Αν έχετε μακριά μαλλιά και αναζητάτε ιδέες για το επόμενο κούρεμα, εμείς σας έχουμε τις τέλειες προτάσεις

Τα μακριά μαλλιά είναι εντυπωσιακά και προσφέρουν τόση ευελιξία. Και, ενώ τα μακριά μαλλιά δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα, τα πολύ μακριά μαλλιά έχουν σίγουρα επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας με μοντέρνα κοψίματα όπως το shag, το φιλάρισμα της δεκαετίας του '70 και τα κομψά ίσια μαλλιά της Cher. Αν έχετε μακριά μαλλιά είναι πολύ εύκολο να πείτε ναι σε ένα ατημέλητο κότσο αλλά αν σκεφτείτε πόσες επιλογές έχετε στην πραγματικότητα τότε σίγουρα θα προτιμούσατε κάτι διαφορετικό. Από πλεξούδες μέχρι αλογοουρές, εύκολα, γρήγορα και stylish χτενίσματα που θα ολοκληρώσουν μοναδικά τις εμφανίσεις σας.

Αν έχετε μακριά μαλλιά και αναζητάτε ιδέες για ιδιαίτερα και cool, κουρέματα, εμείς σας έχουμε τις τέλειες προτάσεις.

Όποιο και αν είναι το κούρεμα σας, οι επιλογές για εντυπωσιακά καθημερινά ή βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι αμέτρητες. Άλλωστε το μήκος των μακριών μαλλιών δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερη δημιουργικότητα, παίζοντας τόσο με τα ίσια, όσο και με τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Τα φιλαριστά μακριά μαλλιά ή αλλιώς layered haircuts, που πλέον μας ξανασυστήνονται μέσα από άλλα κουρέματα όπως το mullet, shag, wolf cut κα. Και αν σκέφτεστε να κάνετε ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά σας, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά κουρέματα με layers για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν το απαραίτητο #hairinspo.