ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπλε eyeliner: Η τέλεια εναλλακτική για να κάνετε τη διαφορά στο επόμενο μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

12 Οκτωβρίου 2022

Μπλε eyeliner: Η τέλεια εναλλακτική για να κάνετε τη διαφορά στο επόμενο μακιγιάζ σας
Το κλασικό cat eye look σε μαύρο χρώμα παραμένει μια σταθερή αξία, αλλά το μπλε eyeliner έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα αυτό το φθινόπωρο

Όταν σκέφτεστε μπλε αποχρώσεις στο μακιγιάζ, κατά πάσα πιθανότητα σας έρχεται στο μυαλό η δεκαετία των 80s. Δεν έχετε άδικο, αφού τότε στα πιο hot trends συμπεριλαμβάνονταν οι μπλε σκιές στα μάτια, οι οποίες πήγαιναν «πακέτο» με φούξια κραγιόν στα χείλη, τα «υπερβολικά» outfits και την περμανάντ στα μαλλιά. Δεν θα πούμε ψέματα, χαιρόμαστε που ανήκουν στο παρελθόν αυτές οι τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εξορίσουμε όλα τα παραπάνω.

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ θέλουν το μπλε χρώμα να επιστρέφει, αλλά χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο που το φόραγαν τότε οι γυναίκες. Ο καλύτερος τρόπος να το εντάξετε στο καθημερινό σας makeup, χωρίς να νιώθετε άβολα, είναι να δημιουργήσετε μία λεπτή γραμμή eyeliner στα άνω σας βλέφαρα.

Έτσι, θα δώσετε ένταση και θα τονίσετε τα μάτια σας, ενώ αν κρατήσετε και το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό σας μίνιμαλ, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και καθόλου υπερβολικό.

Για να σας βοηθήσουμε να δοκιμάσετε την τάση με επιτυχία, σας προτείνουμε να δείτε τις παρακάτω inspo εικόνες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.