ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αnimal print nails: Το νέο trend στα νύχια που θα γίνει ανάρπαστο


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2022

Αnimal print nails: Το νέο trend στα νύχια που θα γίνει ανάρπαστο
Τa animal prints μοτίβα σίγουρα δεν αρέσουν σε όλες το ίδιο, αλλά φέτος είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις στα νύχια

Ο κόσμος της ομορφιάς διχάζεται για τα animal prints αλλά φέτος είναι η χρονιά τους και θα τα βλέπουμε παντού γύρω μας. Αν θεωρείτε ότι ανήκουν στην κατηγορία με τα «υπερβολικά» nail trends, να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή τη σεζόν θα επικεντρωθούμε στην πιο minimal πλευρά τους (όσο είναι εφικτό).

Στα social media μάλιστα αποκτούν δυναμική θέση καθώς το hastag #animalprintnails έχει περισσότερες από 150.000 αναρτήσεις στο Instagram και στο TikTok η συγκεκριμένη λέξη έχει συγκεντρώσει σχεδόν 5 εκατομμύρια views. Όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει μια νέα φρέσκια πινελιά στο καθημερινό σας manicure.

Oι επιλογές για να κάνετε animal print είναι αμέτρητες και μπορείτε να το δοκιμάσετε ως γαλλικό manicure ή ακόμη και ως total αποτέλεσμα, αν είστε τολμηρή, δημιουργώντας ένα statement σημείο στην εμφάνισή σας. Η πρότασή μας είναι ένα γαλλικό manicure με animal print σχέδια, κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Παρακάτω θα βρείτε την απαραίτητη έμπνευση που χρειάζεστε για το επόμενο stylish manicure σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.