ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το αγαπημένο contour trick της Kate Moss για τέλειες γωνίες


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι το αγαπημένο contour trick της Kate Moss για τέλειες γωνίες
Η Kate Moss έχει τα δικά της makeup tips που πολλές beauty addicts φροντίζουν να μας μεταφέρουν μέσα από tutorials στο TikTok

Το λαμπερό πρώην top model πρόσφατα λάνσαρε και το πρώτο beauty & wellness brand και μίλησε για όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Η Moss δείχνει πιο κατασταλαγμένη από ποτέ στα 48 της χρόνια και αποφάσισε να δημιουργήσει, κάτι που σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό, ένα brand, το «Cosmoss» που όπως έχει δηλώσει στόχος του είναι η ενδυνάμωση της έννοιας της αυτοφροντίδας.

Τώρα μας απασχόλησε και πάλι καθώς έγινε viral ο τρόπος που εφαρμόζει το bronzer της. Το trick που ακολουθεί υπόσχεται να σας χαρίσει και σε εσάς ένα εντυπωσιακό σχήμα προσώπου όπως εκείνο της Kate Moss. Αρκεί να έχετε μόνο ένα προϊόν και τα δάχτυλά σας για να καταφέρετε να πετύχετε το τέλειο contouring στο πρόσωπο για να αποκτήσετε υπέροχες γωνίες.

Ταμπονάροντας απαλά στο αγαπημένο σας bronzer, εφαρμόστε το στο κάτω μέρος της γραμμής του σαγονιού σας και συνεχίστε να «χτίζετε» και να κάνετε blend ώστε να αποκτήσετε ένα natural look που θα κυριαρχούν οι έντονες γωνίες.

Δείτε το παρακάτω video και δοκιμάστε το αγαπημένο makeup trick της Moss:

@starrclare Kate Moss cheekbone hack 💅🏻 #katemoss #katemoss90s #katemossedit #katemosshack #katemosschallenge #katemosscheeks #katemosscontour #katemosstrick #katemossmakeup #90smakeup #90smodelmakeup ♬ Abracadabra - Qveen Herby - Clip - Abracadabra

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα bronzers της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.