ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Kate Moss μας δείχνει τα μυστικά ομορφιάς της και το αγαπημένο της αντηλιακό


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2022

Η Kate Moss μας δείχνει τα μυστικά ομορφιάς της και το αγαπημένο της αντηλιακό
Η Kate Moss επιστρέφει δυναμικά και μας θυμίζει γιατί παραμένει ένα από τα κορυφαία beauty icons μέχρι και σήμερα

Το super model με αφορμή το νέο επιχειρηματικό της βήμα στο χώρο της ομορφιάς έκανε μια φωτογράφιση στην γαλλική Vogue ενώ συμμετείχε και στη σειρά video που κάνει η Vogue στο κανάλι της στο Youtube, οπού λαμπερές σταρς μοιράζονται την καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς.

Η Moss δείχνει πιο κατασταλαγμένη από ποτέ στα 48 της χρόνια και αποφάσισε να δημιουργήσει, κάτι που σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό, ένα beauty & wellness brand που έχει την υπογραφή της. Χθες λοιπόν έγινε το λανσάρισμα του «Cosmoss» που όπως έχει δηλώσει στόχος του είναι η ενδυνάμωση της έννοιας της αυτοφροντίδας.

Στο video που δημιούργησε για την Vogue μας δείχνει βήμα βήμα τόσο την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της όσο και το ελαφρύ μακιγιάζ που λατρεύει. Η ίδια αντιμετωπίζει την ρουτίνα ομορφιάς της ως μια ιεροτελεστία χαλάρωσης αφού τα πρώτα πράγματα που κάνει είναι να πιει το αγαπημένο της «Cosmoss» τσάι και να ανάψει ένα αρωματικό κερί που θα φτιάξει την ατμόσφαιρα ώστε να ξεκινήσει το skincare.

Έπειτα, συνεχίζει με τον καθαρισμό του προσώπου της, εφαρμόζει ροδόνερο σε όλο της το πρόσωπο, βάζει την ενυδατική της κρέμα ενώ δεν παραλείπει να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με τη συσκευή, gua sha. Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόζει το αγαπημένο της αντηλιακό, το La Roche Posay Anthelios με SPF 50, μάλιστα είναι κάτι που της το υπενθυμίζει η κόρη της, Lila Moss.

Jenny.Gr

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Moss αγαπά το no – makeup makeup και επιλέγει να εφαρμόσει μόνο concealer, να τονίσει τα φρύδια της και τα χείλη της με ένα ενυδατικό lip tint. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ τονίζοντας τα ζυγωματικά της με bronzer και όπως αναφέρει της αρέσει να δίνει έμφαση στα μάτια της και να φορά mascara μόνο στις βραδινές της εξόδους.

Η ρουτίνα της Moss είμαστε βέβαιοι πώς θα σας εμπνεύσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε εσάς γιατί το να περιποιούμαστε τον εαυτό μας είναι μια πραγματική αυτοφροντίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.