ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα preppy χτενίσματα που κάνουν θραύση στο TikTok


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2022

Τα preppy χτενίσματα που κάνουν θραύση στο TikTok
Η επιρροή της αγαπημένης σειράς Gossip Girl είναι μεγάλη και επανέρχεται πολύ δυναμικά μέσα από το TikTok

To TikTok μόλις δημιούργησε μια νέα τάση στα μαλλιά και προβλέπουμε ότι θα γίνει η αγαπημένη μας. Το #preppyaesthetic δεν θα κυριαρχεί μόνο στο στιλ αλλά και στα μαλλιά μας. Το Gossip Girl είναι η έμπνευση για αυτό το beauty trend αφού είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την «preppy» φιλοσοφία. Από κομψές αλογοουρές, κότσους μπαλαρίνας και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ που θα δώσουν την chic πινελιά.

Γιατί πώς θα ήταν ένα preppy κορίτσι χωρίς φιόγκους για τα μαλλιά, κορδέλες και clips; Όσον αφορά το inspo, το Gossip Girl έχει δημιουργήσει πάνω από 7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok λόγω της νοσταλγίας της δεκαετίας των 00’.

Ακόμη, με το collagecore trend να κερδίζει έδαφος, έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε looks με layering όπως με πουκάμισα, blazers, καμπαρντίνες και καρό φούστες. Τα χτενίσματα λοιπόν ακολουθούν αυτή τη λογική και στοχεύουν να «ενδυναμώσουν» κάθε απλό outfit.

Παρακάτω θα βρείτε 7 τρόπους για να δοκιμάσετε το preppy girl hair trend:

Prep school ponytail

Stacked slides

XO bow

Half-up

Pretty plait

Wrapped in a ribbon

The preppy ponytail

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.