ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η JLo έκανε το απόλυτο nail color της σεζόν και μας έβγαλε από το δίλημμα


Ελένη Τσούτση

21 Οκτωβρίου 2022

Η JLo έκανε το απόλυτο nail color της σεζόν και μας έβγαλε από το δίλημμα
Αν έχετε κλείσει ραντεβού για να ανανεώσετε το manicure σας, η JLo σας έχει την τέλεια ιδέα!

H Jennifer Lopez είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons και έχει πάντα μια νέα φρέσκια ιδέα να μας παρουσιάσει. To τελευταίο mani της JLo είναι η μεγαλύτερη τάση, που δύσκολα θα αντισταθείτε.

Τα χρώματα του φθινοπώρου πρωταγωνιστούν και ο αγαπημένος της nail artist, Tom Bachik εμπνεύστηκε για ακόμη μία φορά και δημιούργησε το απόλυτο manicure για το φθινόπωρο. Επέλεξε μια υπέροχη μπορντό απόχρωση.

Jenny.Gr

Μάλιστα, χρησιμοποίησε την απόχρωση Bordeaux της Essie, ένα από τα best sellers του brand. «Τα κοντά νύχια με φυσικό σχήμα βοηθούν το χρώμα να αναδειχθεί καλύτερα», αναφέρει ο Bachik για το manicure της JLo. Η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά και περιποιημένα. Το μπορντό manicure θα γίνει η αγαπημένη σας μονοχρωματική επιλογή για φέτος και μάλιστα αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γαλλικό manicure που αντί για λευκό στις άκρες θα έχει μπορντό.

Jenny.Gr

Το μπορντό ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου και δεν έχετε παρά να το επιλέξετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.