ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάνε δώρο στον εαυτό σου αυτό το hair device και άλλαξε για πάντα τον τρόπο που κάνεις style στα μαλλιά σου!


Ελένη Τσούτση

27 Οκτωβρίου 2022

Κάνε δώρο στον εαυτό σου αυτό το hair device και άλλαξε για πάντα τον τρόπο που κάνεις style στα μαλλιά σου!
Δημιούργησε υπέροχα χτενίσματα μόνο σε λίγα λεπτά και άφησε πίσω σου τις bad hair days

Όλες μας περνάμε από εκείνο το στάδιο που θέλουμε να κάνουμε συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά μας. Το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο. Νιώθουμε ότι έχουμε κουραστεί να έχουμε το ίδιο στιλ στα μαλλιά μας και αναζητάμε ένα φρεσκάρισμα που θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Εκτός από αλλαγή στο χρώμα τον μαλλιών ή στο κούρεμα σου, μπορείς απλά να αναβαθμίσεις τον τρόπο που κάνεις το καθημερινό σου hairstyling. Από περίτεχνα πιασίματα, ανάλαφρες vague, sexy ponytails μέχρι ολόισια hair looks, οι επιλογές είναι πολλές και σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις! Οι ευκαιρίες για styling είναι ατελείωτες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό σου look.

Η έμπνευση είναι παντού γύρω σου, από τα catwalks, στο street style και φυσικά στα social media αφού με ένα scroll down, θα βρεις τόσο φρέσκιες ιδέες για το επόμενο χτένισμά σου. Αν κι εσύ έχεις αποφασίσει ότι φέτος θα πειραματιστείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τότε σου έχουμε υπέροχα νέα που σε αφορούν.

Το αγαπημένο μας brand Dyson μάς συστήνει το Airwrap multi-styler, το οποίο είναι επανασχεδιασμένο για γρηγορότερο, ευκολότερο styling , χωρίς υπερβολική θερμότητα. Πρόκειται για την πολύ- βραβευμένη συσκευή που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες, και μάλιστα επανασχεδιάστηκε ριζικά ώστε να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε τύπο μαλλιών.

Jenny.Gr

Τα νέα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα είναι εμπνευσμένα από το φαινόμενο αέρα Coanda, το οποίο προστατεύει την τρίχα από την υπερβολική θερμότητα. Πιο αναλυτικά, τα νέας γενιάς εξαρτήματα διαθέτουν περιστρεφόμενο κρύο άκρο και δημιουργούν στο λεπτό υπέροχες μπούκλες και κυματισμούς χωρίς καμία απολύτως φθορά. Το τελικό χτένισμα δείχνει πάντα επαγγελματικό και από την πρώτη κιόλας χρήση θα σε ενθουσιάσει! Plus, έχεις πλέον τη δυνατότητα να κάνεις δεξιόστροφες και αριστερόστροφες μπούκλες, δίχως να χρειάζεται να αλλάξεις εξάρτημα.

Jenny.Gr

Ακόμη, οι επανασχεδιασμένες βούρτσες παρέχουν αποτέλεσμα ακριβείας με ενισχυμένη απόδοση Coanda, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα. Αν συνδυάσεις δύο εξαρτήματα σε ένα, το εξάρτημα διπλής λειτουργίας Coanda χαρίζει λείο και λαμπερό φινίρισμα. Δεν δημιουργεί φριζάρισμα ενώ μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα ισχυρό σεσουάρ στη λειτουργία στεγνώματος.

Jenny.Gr

Το Airwrap multi-styler χρησιμοποιεί ισχυρή και ακριβή ροή αέρα για να προσφέρει styling από το υγρό στο στεγνό, διαμορφώνοντας τα μαλλιά από νωπά (80% στεγνά), μειώνοντας την εξάρτηση από την υψηλή θερμότητα και διαφυλάσσοντας τα μαλλιά από περιττές φθορές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που οι κορυφαίοι hair experts εμπιστεύονται τις συσκευές Dyson για να δημιουργήσουν μοναδικά hair looks, με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα.

To μότο είναι ένα: Υπέροχα μαλλιά χωρίς καμία φθορά.

Jenny.Gr

Ό,τι ακριβώς ονειρεύεσαι! Αρκεί να επιλέξεις το νέο Airwrap multi-styler και να κάνεις το ωραιότερο δώρο σε σένα και τα μαλλιά σου. Είναι μια επένδυση που θα κάνεις σίγουρα απόσβεση στο μέλλον, αν σκεφτείς πόσα χτενίσματα μπορείς να πετύχεις μόνη σου στο σπίτι, έχοντας αποτέλεσμα κομμωτηρίου μπροστά στον καθρέφτη σου και μάλιστα χωρίς να προκαλείς φθορά στην τρίχα.

Άρα και professional hairstyles κάθε μέρα και υγιή μαλλιά για μια πάντα. Αν δεν αξίζει αυτό, τότε τι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.