AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 dry shampoo για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου στο λεπτό


Ελένη Τσούτση

27 Οκτωβρίου 2022

5 dry shampoo για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου στο λεπτό
Πείτε αντίο στις bad hair days βάζοντας στη ζωή σας ένα "θαυματουργό" dry shampoo

Όλες μας θέλουμε να ακολουθήσουμε τον άγραφο κανόνα των κομμωτών που μας συμβουλεύουν να αποφεύγουμε το καθημερινό λούσιμο, τι γίνεται όμως με την επίμονη λιπαρότητα; Εδώ έρχονται τα ξηρά σαμπουάν που υπόσχονται να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στο λεπτό!

Είναι απαραίτητο για κάθε γυναικείο νεσεσέρ αφού μπορούμε είτε να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας είτε απλά να τους δώσουμε extra όγκο. Οι hair experts γνωρίζουν καλά όλες τις ιδιότητες του dry shampoo και ήρθε η ώρα να τις μάθετε και εσείς.

  • Δώστε όγκο χρησιμοποιώντας το dry shampoo. Ψεκάστε τις ρίζες και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ελαφρώς και δείτε αμέσως τα μαλλιά σας πιο πλούσια.
  • Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.
  • Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

Τέλος, καλό είναι να αποφύγετε να ψεκάσετε προϊόν στις άκρες των μαλλιών καθώς γίνονται πιο εύθραυστες και ξηρές.