ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Red hair don’t care: Οι πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του κόκκινου για τη σεζόν


Ελένη Τσούτση

1 Νοεμβρίου 2022

Red hair don’t care: Οι πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του κόκκινου για τη σεζόν
Για εσάς που αγαπάτε τα έντονα και ιδιαίτερα χρώματα αυτό είναι ένα χρώμα που θα λατρέψετε

Eίναι η εποχή που όλες μας αναζητάμε την επόμενη αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας. Περνάμε ώρες στα social media για να εμπνευστούμε από τις αγαπημένες μας celebrities και αμέσως σκεφτόμαστε ποια απόχρωση θα μπορούσε να είναι η τέλεια για εμάς.

Ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε αυτά τα διλήμματα αφού απόλυτο hair color trend είναι το κόκκινο και πιο συγκεκριμένα όλες οι αποχρώσεις του!

Όλες οι εκδοχές του κόκκινου δεν ξεθωριάζουν τόσο εύκολα και , όπως όλα τα hair trends, παίζει κατά βάση με τις σκιάσεις και τις λεπτές αποχρώσεις. Οι ginger αποχρώσεις αλλά στην πιο χειμωνιάτικη εκδοχή τους θα είναι παντού γύρω μας και με την κατάλληλή τεχνική μπορείτε να την προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στιλ.

Μη ξεχνάτε ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα δημοφιλές χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Και όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά και λαμπερά, έτσι γίνεται και με τα κόκκινα μαλλιά. Αυτό το τονίζουν οι experts είναι να αγκαλιάσετε το φυσικό σας χρώμα επιλέγοντας το τέλειο κόκκινο χωρίς να κάνετε υπερβολές!

Θέλετε να το τολμήσετε; Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τις πιο stylish εκδοχές για να δοκιμάσετε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.