AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 highlighters που θα χαρίσουν απόλυτα φυσική λάμψη στο δέρμα σας


Ελένη Τσούτση

31 Οκτωβρίου 2022

5 highlighters που θα χαρίσουν απόλυτα φυσική λάμψη στο δέρμα σας
To highlighter θα χαρίσει μοναδική λάμψη στο καθημερινό σας μακιγιάζ

Highlighting, strobing, illuminating: όπως κι αν επιλέγετε να την ονομάζετε, αυτή η τεχνική κατάφερε να αφήσει πίσω της την «ταμπέλα» του trend και να γίνει ένα από βασικά βήματα των γυναικών στο καθημερινό τους μακιγιάζ.

Αρκεί μόνο ένα πέρασμα με ένα προϊόν λάμψης και το look σας θα αναβαθμιστεί στη στιγμή, ενώ το πρόσωπό σας θα δείχνε πολύ πιο ξεκούραστο και φωτεινό. Αν θέλετε να πετύχετε αυτή την λάμψη from within, η οποία φαίνεται εντελώς φυσική, τότε σας προτείνουμε να αφήσετε στην άκρη τα highlighters σε μορφή πούδρας και να προμηθευτείτε ένα με κρεμώδη υφή.

Σε αντίθεση με τις πούδρες, τα κρεμώδη προϊόντα «λιώνουν» και γίνονται ένα με την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να καταλάβει αν λάμπει από μόνη της ή αν έχετε απλώσει κάποιο προϊόν.

Με ταμποναριστές κινήσεις απλώνετε το hightlighter στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα των φρυδιών, στην «καρδούλα» των χειλιών, στη ράχη της μύτης και στο πηγούνι και voila!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, τα top highlighters που ξεχωρίζουμε: