ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair inspo: Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα κουρέματα τώρα


Ελένη Τσούτση

2 Νοεμβρίου 2022

Hair inspo: Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα κουρέματα τώρα
Θέλετε να φρεσκάρετε το hair look σας με ένα νέο κούρεμα; Παρακάτω θα βρείτε τις πιο cool επιλογές για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας

Φέτος προσεγγίζουμε τις αλλαγές στα μαλλιά με έναν πιο ανάλαφρο και fun τρόπο. Αφήνουμε πίσω μας τα πολλά διλλήματα και τους δισταγμούς και επιλέγουμε hair looks με ένα διαφορετικό twist από όσα έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε μια αλλαγή μόνο ανανέωση και φρεσκάδα μπορεί να χαρίσει στην εμφάνισή μας.

Ένας λοιπόν υπέροχος τρόπος για να υποδεχτούμε το χειμώνα είναι με ένα φρέσκο stylish κούρεμα. Αλλά με τόσα hair trends (curtain bangs, bobs, pixies, curly shags) πώς μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι πραγματικά στην τάση; Εμείς σας έχουμε όμως όλες τις επικρατέστερες τάσεις σύμφωνα με τους κορυφαίους experts και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας. Μάλιστα, φέτος δεν λείπουν οι επιλογές για όσες θέλουν να τολμήσουν για μεγάλη αλλαγή αλλά και για όσες προτιμούν μια πιο συμβατική επιλογή.

Κάναμε μία έρευνα και καταλήξαμε στα παρακάτω hot κουρέματα που θα σας εμπνεύσουν:

The Bodied Bob

‘70s Shag

Modern Pixie

Mid-Length Layers

Voluminous Layers

Shoulder-Grazing Bobs

Εσείς ποιο θα δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.