ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Sophie Turner έκανε το κούρεμα που θα ενέκρινε κάθε Γαλλίδα


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2022

H Sophie Turner έκανε το κούρεμα που θα ενέκρινε κάθε Γαλλίδα
Θέλετε να κάνετε μια safe αλλά και chic αλλαγή στα μαλλιά σας; Η Sophie Turner μόλις μας χάρισε το απόλυτο inspo της σεζόν

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Sophie Turner με κόκκινα μακριά μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν τέλεια. Η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει τα μακριά μαλλιά και δύσκολα θα αποφάσιζε να τα κόψει, όμως πραγματοποίησε μία άλλη αλλαγή.

Πρόσφατα, πόζαρε στο κόκκινο χαλί των βραβείων «Glamour's Women of the Year» και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια εμφανίστηκε με μακριές αφέλειες που αγκάλιαζαν το πρόσωπό της και αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα μάτια της. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η αλλαγή έχει την έγκριση των Γαλλίδων αφού οι αφέλειες είναι η υπογραφή τους.

Jenny.Gr

Οι αφέλειες είναι το τέλειο κούρεμα καθώς ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες αναβαθμίζοντας αμέσως το look τους. Και αυτή τη σεζόν είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις που λατρεύουν τόσο οι celebrities όσο και τα it girls. Οι french girl fringes είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές αλλά θέλουν να πειραματιστούν με κάτι μικρό. Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling αφού όσο πιο φυσικό και ανέμελο είναι, τόσο πιο stylish δείχνει.

Tip: Για να ανανεώσετε τις αφέλειες κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να βάλετε μικρή ποσότητα dry shampoo και να κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα με τα δάχτυλά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.