AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ribbon lights: Aυτή είναι η τάση που θα «ζωντανέψει» τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

14 Νοεμβρίου 2022

Ribbon lights: Aυτή είναι η τάση που θα «ζωντανέψει» τα μαλλιά σας
Θέλετε να αποκτήσουν λάμψη και ζωντάνια τα μαλλιά σας; H νέα τάση με το όνομα «ribbon lights» είναι εδώ

Μπορεί όταν σκέφτεστε να δώσετε extra φως στο χρώμα των μαλλιών σας να σας έρχονται στο νου τα highlights. Τώρα όμως έρχεται μια διαφορετική πρόταση από τους κορυφαίους colorists που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας ενθουσιάσει.

Πρόκειται για ένα hair trend το οποίο υπόσχεται να αναβαθμίσει το χρώμα των μαλλιών σας και μπορείτε να το δοκιμάσετε ανεξάρτητα από τη βάση που έχετε.

Πιο συγκεκριμένα, είναι φαρδιές ανταύγειες που ο ειδικός δημιουργεί στα σημεία που πέφτει ο ήλιος προκειμένου το τελικό look να δείχνει φυσικό και ζωηρό. Σύμφωνα με τους experts, οι ανταύγειες είναι δύο τουλάχιστον τόνους πιο ανοιχτά από τα υπόλοιπα από τη βάση που έχετε και ο στόχος είναι ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.

H hair expert, Sunnie Brook έδωσε μια συμβουλή για το πώς να δοκιμάσετε την τάση στο «Popsugar». «Η απόχρωση του highlight είναι ένα έως δύο επίπεδα πιο ανοιχτό από το βασικό χρώμα για να δώσει στα μαλλιά μια φυσική διάσταση χωρίς να είναι ριγέ».

Τέλος, είναι σημαντικό όταν επισκεφτείτε το κομμωτήριο σας να έχετε φωτογραφίες για να κατευθύνετε τον expert.