ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Margot Robbie έκανε το πιο chic manicure στο κόκκινο χαλί


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2022

H Margot Robbie έκανε το πιο chic manicure στο κόκκινο χαλί
Η αγαπημένη ηθοποιός μας έκανε ένα υπέροχο reminder – το μπορντό χρώμα είναι η απόλυτη επιλογή για ένα κομψό nail look

Η Margot Robbie βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Los Angeles κ στα Governors Awards 2022 και έλαμπε μέσα στην πράσινη δημιουργία του οίκου Balenciaga. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής της ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Επέλεξε να αφήσει τα ξανθά μαλλιά της ελεύθερα ενώ το μακιγιάζ της ήταν natural & glow.

Eμείς κάναμε το απαραίτητο focus στα περιποιημένα άκρα της και παρατηρήσαμε ότι η ηθοποιός για άλλη μια φορά έμεινε πιστή σε μια διαχρονική και κλασική απόχρωση, η οποία ταιριάζει άψογα με την επιδερμίδα της.

Μάλιστα, ο προσωπικός της nail artist, Tom Bachik επέλεξε το "rouge noir" του οίκου Chanel και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζεται το κόκκινο χαλί – αίσθηση πολυτέλειας.

Οι αποχρώσεις του μπορντό είναι ζεστές και ερωτικές. Ταιριάζουν στο κλασσικό, στο girly αλλά και στο rock στιλ. Απαιτούν καλοσχηματισμένα, περιποιημένα νύχια καθώς και ενυδατωμένα άκρα. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να υποδεχτείτε τον χειμώνα από ένα μπορντό manicure. Bρείτε απλά την απόχρωση που δένει καλύτερα με την επιδερμίδα σας!

Jenny.Gr

Rouge noir, Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.