ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 χτενίσματα που θα ανανεώσουν το καθημερινό σας look


Ελένη Τσούτση

24 Νοεμβρίου 2022

7 χτενίσματα που θα ανανεώσουν το καθημερινό σας look
Aυτόν τον χειμώνα κάντε τη διαφορά με ένα από τα παρακάτω χτενίσματα

O χειμώνας είναι πιο κοντά μας από ποτέ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το καθημερινό μας hairstyle. Άλλωστε η διάθεσή σας αλλάζει και τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια καλή αφορμή για να πειραματιστείτε με τα καθημερινά σας χτενίσματα.

Κομψά χτενίσματα, χαλαρές μπούκλες, sexy ponytails είναι μερικές από τις κορυφαίες προτάσεις που θα αγαπήσετε. Καθώς λοιπόν σκέφτεστε ποια θα είναι τα κατάλληλα outfits για τις κρύες μέρες, είναι η στιγμή να κάνετε το ίδιο και με τα χτενίσματα. Αν δεν θέλετε μάλιστα να κάνετε μια ριζική μεταμόρφωση στα μαλλιά σας ή να δοκιμάσετε ένα νέο χρώμα, τότε κάντε save τις παρακάτω ιδέες που θα αναβαθμίσουν στο λεπτό την κάθε σας εμφάνιση.

Για να πετύχετε τα παρακάτω hair looks, τα βασικά προϊόντα που πρέπει να βάλετε στην beauty shopping list σας είναι τζελ, κρέμα φορμαρίσματος και λακ. Όσον αφορά στη λακ, μην το παρακάνετε με την ποσότητα, αλλιώς τα μαλλιά σας θα γίνουν πολύ σκληρά.

Οι hair experts επέλεξαν τα κορυφαία χτενίσματα για τον χειμώνα του 2022. Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε;

Undone Buns

Baby Braids

'90s Blowouts

Barbie Ponytails

Treatment Buns

Claw Clips

Bubble Braids and Ponytails

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.