ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Margot Robbie με το απόλυτο Chanel χτένισμα είναι η έμπνευση της ημέρας


Ελένη Τσούτση

23 Νοεμβρίου 2022

Η Margot Robbie με το απόλυτο Chanel χτένισμα είναι η έμπνευση της ημέρας
Η Margot Robbie μας βάζει σε festive mood με το τελευταίο της εντυπωσιακό χτένισμα

Η Gabrielle Coco Chanel είχε την τάση να φοράει μαύρους φιόγκους και μάλιστα ήταν ένα από τα κυρίαρχα items στις συλλογές της. Ο διάδοχός της, Karl Lagerfeld συνέχισε την παράδοση και σήμερα, τα χτενίσματα με τους φιόγκους παραμένουν τα signature hair looks του οίκου.

Σε μια πρόσφατη εκδήλωση των BAFTA, η Margot Robbie, επέλεξε ένα χαλαρό half-up χτένισμα, δεμένο με το κλασικό αξεσουάρ. Σε συνδυασμό με λαμπερό δέρμα, τα ροζ χείλη, τα περιποιημένα φρύδια και έντονες βλεφαρίδες, έκανε ένα κομψό beauty look. Ο εντυπωσιακός φιόγκος προσέθεσε extra γοητεία και απογείωσε το μαύρο Chanel κοστούμι.

Jenny.Gr

Τα τελευταία χρόνια, η υπερβολή στη διακόσμηση των μαλλιών αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις που υποστηρίζουν πολλές celebrities.

Οι φιόγκοι έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως κάθε look και να σας κάνουν να δείχνετε chic, χωρίς να προσπαθείτε πολύ. Το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο και όσο πιο μεγάλος είναι ο φιόγκος, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι και το look. Plus,oι φιόγκοι σε διάφορα υφάσματα, χρώματα και prints μπορούν να δώσουν ένταση και ύφος σε ένα απλό ντύσιμο ή χτένισμα.

Jenny.Gr

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε πιο glamorous τις βραδινές σας εμφανίσεις δίνοντας λάμψη στα μακριά ή πιασμένα μαλλιά σας, τολμήστε να προσθέσετε σατέν κορδέλες με αστραφτερά κοσμήματα, glittering clips ή αξεσουάρ με πέρλες. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα αποπνέει έναν αέρα θηλυκότητας και λάμψης.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.