ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να βρεις το σκούρο κραγιόν που σου ταιριάζει περισσότερο


Ελένη Τσούτση

15 Νοεμβρίου 2022

Πώς να βρεις το σκούρο κραγιόν που σου ταιριάζει περισσότερο
Ο χειμώνας πλησιάζει και επιλέγουμε όλο και πιο σκούρες αποχρώσεις τόσο στα looks μας όσο και στο μακιγιάζ μας

Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν (επιτέλους) τα σκούρα κραγιόν και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στο μουντό καιρό και κάνουν το μακιγιάζ μας ακόμη πιο επιβλητικό.

Βέβαια, αν έχετε συνηθίσει να βλέπετε τον εαυτό σας με πιο «χαρούμενες» αποχρώσεις, ίσως σας φανεί τολμηρή επιλογή αλλά το τελικό makeup look θα σας ενθουσιάσει! Οι επιλογές είναι πολλές από ένα dark μοβ, ένα σκούρο καφέ μέχρι ένα sexy βαθύ κόκκινο και το μόνο που έχετε είναι να γνωρίζετε την ακριβή απόχρωση της επιδερμίδας σας ώστε να βρείτε και το ιδανικό σκούρο κραγιόν.

Jenny.Gr

Πιο συγκεκριμένα, να βρείτε και να προσδιορίσετε τον υποτόνο σας. «Για να αναγνωρίσετε τους υποτόνους σας χρειάζεται να κρατάτε ένα λευκό φύλλο χαρτιού στο πρόσωπό σας», αναφέρει η makeup artist Sarah-Jane Froom στο «The Stylist».

Jenny.Gr

«Αν φαίνεται πιο κίτρινο η χρυσό σημαίνει ότι έχετε λαδί - χρυσό τόνο. Αν δείχνετε πιο ροζ ή πιο κόκκινες, σημαίνει ότι έχετε ψυχρό τόνο. Αν κανένα από τα δύο, τότε έχετε έναν ουδέτερο τόνο»

Επιδερμίδα με κίτρινους, λαδί ή χρυσούς υποτόνους

Οι γυναίκες με ζεστούς (κίτρινους, χρυσούς, λαδί) υποτόνους πρέπει να αναζητούν χρώματα μοβ, βατόμουρου ή μπορντό.

Επιδερμίδα με ροζ υποτόνους

Οι πιο δροσεροί τόνοι (ροζ) μπορούν να χρησιμοποιούν μπορντό χρώματα με βάση το μπλε, το βυσσινί και το καφέ.

Επιδερμίδα με ουδέτερους τόνους

Όσες έχουν ουδέτερους τόνους, καλό είναι να πειραματιστούν με τις σκούρες αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.