ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hybrid Hair Color: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά το 2023


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2022

Hybrid Hair Color: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά το 2023
Αν έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα μαλλιά σας αλλά δεν έχετε βρει ακόμη το κατάλληλο χρώμα, σας έχουμε την απόλυτη απόχρωση που αναμένεται να γίνει η πιο δημοφιλής το επόμενο έτος

Ήδη έχουν λατρέψει το συγκεκριμένο trend πολλές stars όπως η Hailey Bieber αλλά και η Kim Kardashian. Ο λόγος λοιπόν για το "Hybrid" hair color που είναι ο συνδυασμός ενός χρώματος με αρκετές ανταύγειες.

Το έντονο βασικό χρώμα και οι ανταύγειες κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο και αυτό επιτρέπει στα μαλλιά να έχουν διαφορετική όψη με κάθε στροφή του κεφαλιού.

Ποια είναι η τάση «Ηydrid»;

Το χρώμα είναι λαμπερό και πολυδιάστατο, δίνοντάς σας μια luxe εμφάνιση παρόμοια με την τάση "expensive brunette". Ωστόσο, σε αντίθεση με την τάση «expensive brunette», που προορίζεται για όσες έχουν καστανά μαλλιά, η καθεμία μπορεί να δοκιμάσει αυτό το χρώμα. Τη τάση hydrid είναι ιδανική για ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες.

Ζητήστε από τον colorist σας ένα χρώμα σε όλη την επιφάνεια (ή δουλέψτε με τη δική σας φυσική βάση) και ένα απαλό balayage γύρω από το κάτω μέρος. Το gloss μαλλιών είναι το κλειδί καθώς αυτό είναι που δημιουργεί τη μοναδική λάμψη. Καλό είναι να επιλέξετε μια γυαλάδα που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτή από το βασικό σας χρώμα για να δείχνει πιο «ζωντανό» το χρώμα.

Το κύριο πλεονέκτημα της «hydrid» τάσης είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Άλλωστε, αυτό αναζητούν και οι πελάτισσές μετά την πανδημία. Ένα χρώμα που δεν θα χρειάζεται συχνά ανανέωση και θα δείχνει πάντα φρέσκο. Sexy και λαμπερό, θα το πετύχετε αν πάνω στην δική σας βάση ή ένα άλλο χρώμα, δημιουργήσετε highlights σε ψυχρούς μπεζ τόνου και στη συνέχεια διακριτικούς, χρυσούς.

Δείτε τα looks που ακολουθούν, εμπνευστείτε και κλείστε το ραντεβού με τον κομμωτή σας το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.