ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To expensive brunette είναι το καστανό χρώμα στα μαλλιά που πρέπει να υιοθετήσετε


Μάρθα Κουμπάνη

16 Νοεμβρίου 2021

To expensive brunette είναι το καστανό χρώμα στα μαλλιά που πρέπει να υιοθετήσετε
To expensive brunette είναι το καστανό που πρέπει να υιοθετήσετε

Κατά τη διάρκεια του lockdown του περασμένου έτους, οι γυναίκες πειραματίστηκαν ακόμα περισσότερο με τα μαλλιά τους από DIY mullets μέχρι buzzcuts και ατημέλητα shags. Όμως τα πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά το γνωστό μας bleach blonde ήταν το look που επικράτησε με πρωτοπόρο του στιλ την τραγουδίστρια Billie Eilish.

Τώρα, ωστόσο, οι χρήστες του TikTok λένε ότι το ξανθό είναι επίσημα «εκτός» για το φθινόπωρο καθώς όλο περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να επιτύχουν το viral «expensive brunette» look.


Με απλά λόγια, η τάση – η οποία έχει κερδίσει 661.000 προβολές με το tag #expensivebrunette – περιλαμβάνει αμέτρητες γυναίκες που παίρνουν την μεγάλη απόφαση όχι απλά να αλλάξουν τα μαλλιά τους αλλά να μεταμορφώσουν εντελώς την εικόνα τους, πηγαίνοντας από το ανοιχτό ξανθό σε ένα πιο γλυκό και σοφιστικέ, «ακριβό» καστανό χρώμα.

Ήδη μερικές από τις πιο διάσημες stars της μόδας τις οποίες έχουμε στο μυαλό μας με το signature ξανθό χρώμα έχουν βάψει τα μαλλιά τους πιο σκούρα για το φθινόπωρο, όπως η Gigi Hadid και η Hailey Bieber.


Μιλώντας για την αλλαγή μαλλιών της Hailey Bieber στο TikTok, ο κομμωτής των celebrities με έδρα το Λονδίνο, Tom Smith, δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε είναι απλώς να τιμά το φυσικό της χρώμα όπως πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Αν και, oρισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ισχυρίστηκαν ότι το καστανό επιστρέφει σχεδόν κάθε φθινόπωρο, άλλοι έχουν συνδέσει το «expensive brunette» με έναν πιο inclusive κόσμο ομορφιάς και την διαμόρφωση νέων προτύπων.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το «expensive brunette», είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη γλώσσα στο κομμωτήριο: «Το βασικό στοιχείο που πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας είναι ότι δεν θέλετε ένα φλατ χρώμα παντού. Το «expensive brunette» έχει να κάνει με το βάθος και τη διάσταση, και έτσι εσείς και ο colorist σας θα πρέπει να συμφωνήσετε για την πιο βαθιά απόχρωση και την πιο ανοιχτή απόχρωση που θέλετε να δείτε στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.