ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα προϊόντα που θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σας τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

9 Δεκεμβρίου 2022

Τα προϊόντα που θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σας τις γιορτές
Instagram/@matildadjerf
Την περίοδο των γιορτών έχουμε extra χρόνο για να αφιερώσουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας και τα παρακάτω προϊόντα θα γίνουν οι σύμμαχοί σας

Εκτός από τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, τη δημιουργία glam makeup looks, αυτές τις γιορτές βρίσκουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να αναζωογονήσουμε τα μαλλιά μας σε βάθος. Άλλωστε ένα festive χτένισμα δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό αν έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Think positive λοιπόν και ας εστιάσουμε στην εντατική φροντίδα των μαλλιών περισσότερο αυτές τις μέρες, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας, υπέροχα, μεταξένια μαλλιά.

Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα και θα δείτε πολύ σύντομα τα μαλλιά σας να αλλάζουν. Όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, χρειάζονται την κατάλληλη θρέψη και ενυδάτωση.

Προστασία με hair oil

Τα ενυδατικά λάδια που είναι διαθέσιμα στην αγορά, είναι απαραίτητο προϊόν και για τα γιορτινά μας χτενίσματα. Τα εφαρμόζουμε στις άκρες σχεδόν καθημερινά, για να έχουμε λείο και απαλό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Sebastian Professional Dark

Dry shampoo

Τα ξηρά σαμπουάν αποτελούν την εύκολη λύση. Τα νέα dry shampoo της Wellaflex θα σας χαρίσουν ένα γρήγορο φρεσκάρισμα ανάμεσα στα λουσίματα και στις γιορτές. Βουρτσίστε ή χτενίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα προς τις άκρες για να απλωθεί και να δράσει πιο αποτελεσματικά. Δεν αφήνουν υπολείμματα και αναζωογονούν τα μαλλιά σε βάθος.

Jenny.Gr

Wellaflex Dry Shampoos 10-in-1 / Λουλουδάτο (sensual rose), Γλυκό (sweet sensation)

Μάσκα μαλλιών

Η μάσκα των μαλλιών είναι όπως αυτή που κάνουμε στο πρόσωπό μας. Ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας, κάνουμε μία με δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, επιλέγουμε προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών μας.

Jenny.Gr

Moroccanoil Μάσκα Μαλλιών Weightless για Ενυδάτωση

Άρωμα

Θέλετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν υπέροχα και τα Χριστούγεννα; Μια ανάλαφρη μυρωδιά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κάνει το πέρασμά σας αξέχαστο!

Jenny.Gr

Gisou Honey Infused Perfume

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.