ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 manicure για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα


Ελένη Τσούτση

9 Δεκεμβρίου 2022

5 manicure για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα
Instagram/@betina_goldstein
Μήπως θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό nail look; Εμείς σας έχουμε τις πιο fresh ιδέες για να επιλέξετε την αγαπημένη σας

Τα περιποιημένα άκρα θα είναι πάντα στη μόδα και εκτός από τις κλασικές αποχρώσεις όπως το nude, το κόκκινο ή το μπορντό για να πετύχουμε ένα chic αποτέλεσμα, υπάρχει και η τάση των "naked nails".

Το συγκεκριμένο trend έχει ήδη καταλάβει το instagram και αλλάζει έντονα μορφή σε κάθε περίπτωση, αφού με λίγη φαντασία, προσαρμόζεται σε κάθε στιλ και ύφος.

Μετά το πρώτο βήμα, που δεν είναι άλλο από το πέρασμα μίας διάφανης βάσης, μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε γραμμές, βούλες και τρίγωνα που με μια ιδιαίτερη αισθητική, σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό και cool που μπορεί να έχει και χριστουγεννιάτικες νότες, επιλέξτε ένα από τα manicure που κάνουν θραύση αυτή τη στιγμή στο Instagram.

Γραμμές και κάθε λογής γραμμικά σχέδια κάνουν τα νύχια σας πιο ενδιαφέροντα, χωρίς όμως να τραβάνε την προσοχή από την υπόλοιπη εμφάνισή σας. Συμπληρώνουν το κάθε outfit αρμονικά, ενώ είναι και πολύ πιο εύκολα στη δημιουργία τους, οπότε δεν χρειάζεται καν να κλείσετε ραντεβού σε ένα nail salon για να τα κάνετε.

Δείτε παρακάτω τα minimal with a twist νύχια που ανακαλύψαμε και πάρτε ιδέες για επόμενό σας manicure:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.