ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 hair trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2023


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2022

5 hair trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2023
Instagram/@anyataylorjoy
Η νέα χρονιά πλησιάζει και μαζί της έρχεται μια σειρά από νέα hair looks

Ο hair expert, Tom Smith αναλύει τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για τη νέα χρονιά. Αν δεν δοκιμάσατε καμία αλλαγή στα μαλλιά σας μέχρι τώρα ίσως να τολμήσετε ένα refresh αφού ανακαλύψετε τα νέα hot trends.

Τα hair trends επιτάσσουν τόλμη και φαντασία. Τα κουρέματα είναι πιο ανάλαφρα και τα funky χρώματα όπως το ροζ θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ακόμη, θα δείτε και πιο εκκεντρικές προτάσεις, που είναι ιδανικές για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να πετύχετε statement εμφανίσεις.

Πριν λοιπόν κλείσετε το καθιερωμένο σας ραντεβού με το hair salon, ενημερωθείτε για τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά. Αναζητήστε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και φέρτε στην επιφάνεια την πιο γοητευτική σας πλευρά!

1.The Bullet Bob

Το bullet bob είναι ένα καρέ κούρεμα αποτελείται από layers. Το μήκος του μπορεί να φτάνει στο πιγούνι, αλλά και στην κλείδα, ανάλογα και με τις ασυμμετρίες που έχετε επιλέξει. Πρόκειται για ένα ευέλικτο haircut που προσαρμόζεται στο προσωπικό σας look. Plus, μπορεί να έχει αφέλειες, φράντζα ή χωρίστρα.

2.Pink Out

To «Barbiecore» μπαίνει και στον κόσμο των μαλλιών. Η απόχρωση «Pink PP» (η οποία δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Valentino και Pantone) είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν που έρχεται. Οι γυναίκες δεν φοβούνται να τολμήσουν και η επιλογή χρώματος αγκαλιάζεται περισσότερο από ποτέ – δεν θεωρείται πλέον ως «εναλλακτική»».

3.Retro-Futurist Slick Back

Αν ένα hair look μπορούμε να πούμε ότι είναι edgy και παράλληλα sexy τότε είναι το wet look. Πολλές διάσημες κυρίες το λατρεύουν καθώς τις κάνει αμέσως να δείχνουν πιο λαμπερές και stylish. Σύμφωνα με τον hair stylist των δαήμων, Larry King, υπάρχει ο τέλειος τρόπος για να πετύχει κανείς το συγκεκριμένο hairlook.

Δίνουμε στιλ στα στα μαλλιά μας, ενώ είναι βρεγμένα. Για να το πετύχουμε αυτό αρκεί να κάνουμε mix στο χέρι μας gel, με ένα προϊόν για wet look. Χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα πίσω και εφαρμόζουμε το προϊόν, με φορά προς τα πίσω. Απαιτείται να το έχουμε απλώσει καλά στο χέρι και στα δάχτυλά μας για να μη μείνει ποσότητα προϊόντος σε ένα συγκεκριμένο μέρος των μαλλιών.

4.Zinc

Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από τότε που κορυφώθηκε η τάση των γκρι μαλλιών, αλλά με τις έντονες επιρροές «y2k» και «future tech» σε όλη την ποπ κουλτούρα αυτή τη στιγμή, είναι λογικό αυτή η «φουτουριστική» απόχρωση να κερδίζει δημοτικότητα.

H Julia Fox έβαψε τα μαλλιά της γκρι, θέλοντας να συμφιλιωθεί με την γήρανση. Μια ασημί απόχρωση έχει διαφορετικό χαρακτηριστικό από το φυσικό γκρι και μπορεί να φαίνεται μοντέρνο, εντυπωσιακό και πάντα τόσο cool το τελικό αποτέλεσμα.

5.Bleach Barbie Blonde

Η τάση των ξανθών μαλλιών εμπνευσμένη από τη Barbie κερδίζει έδαφος από τότε που η Anya Taylor-Joy και η Gigi Hadid εθεάθησαν με το πιο λαμπερό ξανθό.

Τα ξανθά μαλλιά προβλέπεται να κορυφωθούν τον Αύγουστο, αμέσως μετά την κυκλοφορία της νέας ταινίας της Barbie. Ακόμη, τα ξανθά μαλλιά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να διατηρηθούν τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ο ήλιος ενθαρρύνει το ξεθώριασμα. Αυτός ο φωτεινός τόνος θα εξελιχθεί σταδιακά σε μια ελαφρώς πιο ζεστή χρυσή απόχρωση του ξανθού για το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.