ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chocolate Brunette: H hot τάση στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το 2023


Ελένη Τσούτση

23 Δεκεμβρίου 2022

Chocolate Brunette: H hot τάση στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το 2023
Instagram @dimitrishair
To 2023 αγκαλιάζουμε το Chocolate Brunette και αφήνουμε για λίγο πίσω μας τις ξανθές αποχρώσεις

Οι hair experts προβλέπουν μια σημαντική άνοδο σε ένα χρώμα που είδαμε πολλές celebrities να το υιοθετούν το 2022 όπως η Hailey Bieber και η Nicola Peltz. Τα καστανά μαλλιά λοιπόν θα είναι πρώτα στη λίστα με τις top αποχρώσεις αφού αγκαλιάζουν μοναδικά το natural look ενώ δείχνουν πάντα κομψά και stylish.

Το καστανό χρώμα έχει πολλές διαβαθμίσεις και αυτό σημαίνει ότι δείχνει αρκετά διαφορετικά σε κάθε γυναίκα. Μπορείτε να αποφύγετε το flat αποτέλεσμα, αρκεί να επιλέξετε ένα πλούσιο και κολακευτικό χρώμα.

Σύμφωνα με τον Nick Stenson, καλλιτεχνικό διευθυντή στο Matrix, οι πλούσιες καστανές αποχρώσεις, όπως αυτές της ζεστής σοκολάτας, θα είναι από τα πιο περιζήτητα χρώματα αυτό το χειμώνα. Το μυστικό για ένα ζεστό σοκολατένιο μελαχρινό βρίσκεται στους δυναμικούς του τόνους. «Η μελαχρινή ζεστή σοκολάτα είναι ένα ζεστό καφέ με καστανό ή ελαφρώς κόκκινο τόνο», λέει στο Glamour η Lorena M. Valdes, hair colorist.

Επομένως, φροντίστε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας ένα πλούσιο σκούρο καφέ με διακριτικούς ζεστούς τόνους και μην παραλείψετε να δείξετε φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας it girls που το υιοθέτησαν το 2022 πετυχημένα.

Το chocolate brunette είναι ένα πολυτελές χρώμα που έχει πάντα έντονη λάμψη και μπορείτε να βρείτε την τέλεια απόχρωση για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.