ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Eva Mendes: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά


Ελένη Τσούτση

30 Δεκεμβρίου 2022

Eva Mendes: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά
Instagram @evamendes
Λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά ολοένα και περισσότερες celebrities αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους είτε να τα κόψουν πιο κοντά είτε να αλλάξουν το χρώμα

Αναμεσά τους και η Eva Mendes που στην εκπνοή του 2022 αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της δοκιμάζοντας μια πιο ζεστή απόχρωση, η οποία της ταίριαζε πολύ και ανέδειξε ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Μάλιστα, ο προσωπικός της, hairstylist Richi Grissilo επιμελήθηκε το εντυπωσιακό hair look χαρίζοντάς μας έμπνευση για την επόμενη χρονιά. Άφησε πίσω της το honey bonde και επέλεξε μια φωτεινή κόκκινη απόχρωση.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας στους fans της την νέα της εικόνα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και «χρόνια πολλά» με ένα γλυκό μήνυμα: «Όπως κι αν γιορτάζετε ή δεν γιορτάζετε με φίλους, συγγενείς ή και μόνοι σας στέλνω την αγάπη μου. Ξέρω πόσο δύσκολες μπορεί να είναι για κάποιους από εσάς».

Οι ginger αποχρώσεις θα είναι παντού γύρω μας το 2023 και με την κατάλληλή τεχνική μπορείτε να την προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στιλ.
Μη ξεχνάτε ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα δημοφιλές χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Και όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά και λαμπερά, έτσι γίνεται και με τα κόκκινα μαλλιά. Αυτό το τονίζουν οι experts είναι να αγκαλιάσετε το φυσικό σας χρώμα επιλέγοντας το τέλειο κόκκινο χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.