ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι beauty προϊόντα που πρέπει να έχετε στο clutch σας την Πρωτοχρονιά


Ελένη Τσούτση

30 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά είναι beauty προϊόντα που πρέπει να έχετε στο clutch σας την Πρωτοχρονιά
Instagram/ @clickmyworld
Οι περισσότερες γυναίκες βάζουν στη βραδινή τους τσάντα ένα κραγιόν, ένα lip gloss, μία μάσκαρα και ένα concealer. Μήπως όμως δεν είναι τα πλέον απαραίτητα;

Όμως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θέλετε να είστε λαμπερές σε όλες τις αναμνηστικές φωτογραφίες οπότε σας φτιάξαμε την απαραίτητη mini λίστα. Ποια είναι αυτά;

  • Bουρτσάκι για τα φρύδια. Όλο το focus πλέον γίνεται στα φρύδια, τα οποία πρέπει να είναι έντονα και χτενισμένα προς τα πάνω. Ακόμα και αν το προϊόν έχει μείνει στη θέση τους, με το βουρτσάκι σίγουρα θα χρειαστεί να δώσετε τη σωστή φορά στα φρύδια σας, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Πάρτε μαζί σας επιθέματα για τα πόδια σας. Τόσες ώρες πάνω στα τακούνια είναι σίγουρο ότι θα τα χρειαστείτε.
  • Mini hairspray ή dry shampoo. Ανάλογα ποιο προϊόν σας βολεύει περισσότερο, βάλτε το στο τσαντάκι σας για να φιξάρετε το χτένισμά σας.
Jenny.Gr
Pexels
  • Ένα mini spray για δροσερή αναπνοή. Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά και σίγουρα το τελευταίο που θέλετε είναι να μυρίζετε αλκοόλ.
  • Λάστιχο για τα μάλλια. Μη μου πείτε ότι δεν έχετε ζητήσει ποτέ σας από φίλη σας ένα λάστιχο για να πιάσετε τα μαλλιά σας, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αποχωριστεί το κραγιόν της, για να νιώθετε ασφάλεια βάλτε και αυτό στην τσάντα σας, εξάλλου δεν πιάνει και τόσο χώρο.