ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H κίνηση ματ για να ενισχύσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας


Ελένη Τσούτση

29 Δεκεμβρίου 2022

H κίνηση ματ για να ενισχύσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας
Instagram/ @clickmyworld
Η συνήθεια που καλό είναι να ακολουθήσετε, για να βοηθήσετε το πρόσωπό σας, είναι να το καθαρίζετε αμέσως μόλις μπείτε σπίτι

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω σε αυτήν την ιεροτελεστία και αν μέχρι τώρα δεν δίνατε βάση σε αυτό το βήμα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Πρώτα από όλα, πρέπει να επιλέξετε προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης είναι καλά και πρακτικά για το ταξιδιωτικό νεσεσέρ σας ή για ένα βράδυ που ξενυχτήσατε και δεν έχετε κουράγιο για ντεμακιγιάζ. Μην το παρακάνετε με τη χρήση τους γιατί όπως επισημαίνουν και οι experts, αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Καθαρίστε λοιπόν τα χέρια σας και με το ειδικό καθαριστικό προσώπου, κάντε απαλό μασάζ, ξεπλένοντας με χλιαρό νερό. Σκουπιστείτε με μία καθαρή πετσέτα και απλώστε μικρή ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα, ακόμα και αν είναι απόγευμα ή μεσημέρι.

Θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα, αφού η αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας θα σας ανακουφίσει, ενώ παράλληλα έτσι βοηθάτε το πρόσωπό σας να αναπνεύσει.