ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beadhead hair: Η τάση που θέλει τα μαλλιά μας τόσο ανέμελα όπως ξυπνάμε το πρωί (σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε)


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2023

Beadhead hair: Η τάση που θέλει τα μαλλιά μας τόσο ανέμελα όπως ξυπνάμε το πρωί (σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε)
Instagram:@jeanniepulice
Επιτέλους μία τάση που μας θέλει ακριβώς όπως ξυπνάμε το πρωί. Ποια θέλει να τη τολμήσει μαζί μας;

Μέχρι τώρα που καταγράφουμε τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς για το 2023 δεν έχουμε ξαφνιαστεί είναι η αλήθεια. Έφτασε όμως και αυτή η στιγμή με το νέο hair trend που ονομάζεται «beadhead hairstyle» που θέλει τα μαλλιά να είναι τόσο φυσικά και ανέμελα όπως όταν ξυπνάμε το πρωί. Θα το φανταζόσασταν ποτέ αυτό; Και όμως όσο λιγότερή προσπάθεια, τόσο το καλύτερο.

Το beadhead hairstyle είναι ανεπιτήδευτο όσο κανένα άλλο και χωρίς καθόλου styling. Με άλλα λόγια είναι το natural makeup των μαλλιών.Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλές σταρς μας έχουν δείξει το δρόμο αυτής της ανέμελης διάθεσης που δεν έχουμε παρά να τον ακολουθήσουμε.

Η Shay Mitchell, η Gigi Hadid και η Jenna Ortega βρίσκονται στη λίστα με εκείνες που λατρεύουν το super cool vibe του beadhead hairstyle.

Τώρα κερδίζουμε και extra ύπνο αφού δεν θα χρειάζεται να αφιερώσουμε χρόνο για το καθιερωμένο styling των μαλλιών μας. Την λες και την πιο βολική τάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.