ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Andie MacDowell: Πώς διατηρεί τόσο λαμπερά τα γκρίζα της μαλλιά


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2023

Andie MacDowell: Πώς διατηρεί τόσο λαμπερά τα γκρίζα της μαλλιά
Instagram/@ andiemacdowell
Η Andie MacDowell ανήκει στις γυναίκες που μας υπενθυμίζουν σε κάθε εμφάνισή τους ότι η ηλικία δεν έχει καμία απολύτως σημασία αφού η λάμψη και η ομορφιά πηγάζουν από μέσα μας

Η Andie MacDowell υποστηρίζει τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της και είναι η απόλυτη έμπνευση για όλες τις γυναίκες και εμείς απλά συμφωνούμε μαζί της. Η ίδια αποφάσισε να μη ξαναβάψει τα μαλλιά της και όπως έχει αποκαλύψει είναι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει.

«Νομίζω ότι η ηλικία στο πρόσωπό μου, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν ταίριαζε πλέον με το χρώμα των μαλλιών μου», είχε πει παλαιότερα στη Vogue.

«Αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο σαν να φαίνομαι νεότερη γιατί είναι πιο φυσικό. Δεν είναι σαν να προσπαθώ να κρύψω κάτι. Νομίζω ότι είναι μια κίνηση δύναμης…».

Η MacDowell έχει επηρεάσει πολλές άλλες γυναίκες να αγαπήσουν το φυσικό τους χρώμα και τα γκρίζα μαλλιά τους.

Jenny.Gr

Σε μια εκδήλωση για τη νέα τηλεοπτική σειρά, «The Way Home», αυτή την εβδομάδα, η MacDowell έκλεψε όλα τα βλέμματα με τα γκρίζα μαλλιά της.

Αν και εσείς έχετε γκρίζα μαλλιά και θέλετε να έχουν τη λάμψη της MacDowell, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μωβ σαμπουάν αλλά και conditioner που μπορούν να βοηθήσουν τη μείωση της εμφάνισης των θαμπών κίτρινων τόνων που συχνά συνοδεύουν τα πιο ανοιχτά χρώματα μαλλιών. Ακόμη, μια μάσκα μαλλιών δύο φορές την εβδομάδα μπορεί επίσης να βοηθήσει να ανοίξουν οι μπούκλες και να διατηρηθούν τα μαλλιά ενυδατωμένα.

L’Oréal Professionnel Silver Shampoo and Conditioner Duo

Jenny.Gr

Pantene Pro-V Miracles Hair Mask Colour Gloss Treatment

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.