ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Brunch τo Σαββατοκύριακο: 5 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το στιλ σου


Ελένη Τσούτση

14 Ιανουαρίου 2023

Brunch τo Σαββατοκύριακο: 5 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το στιλ σου
Instagram/@bizceizleyin
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις κανονίσει brunch και θέλεις να ανανεώσεις το look σου; Ανανέωσε τα μαλλιά σου με ένα από τα παρακάτω stylish χτενίσματα

Όλες μας τις καθημερινές τρέχουμε να προλάβουμε τις υποχρεώσεις μας και έτσι δεν έχουμε χρόνο να πειραματιστούμε, όπως θα θέλαμε με τα μαλλιά μας. Έρχεται όμως το σαββατοκύριακο και όλα αλλάζουν αφού είμαστε σε καλό mood να δημιουργήσουμε διαφορετικά looks.

Αν σήμερα ή αύριο έχεις κανονίσει να βγεις το καθιερωμένο ραντεβού με τις φίλες σου, είσαι στο σωστό άρθρο αφού σου έχουμε τα ωραιότερα χτενίσματα που θα λατρέψεις.

Αφού πρώτα ενημερωθείς για όλα τα νέα hair trends του χειμώνα, θα πάρεις τα απαραίτητα εργαλεία styling στα χέρια σου και ανάλογα με το στιλ σου, θα δημιουργήσεις το αντίστοιχο χτένισμα. Τα beauty looks του Σαββατοκύριακου, κατά τη γνώμη μας, πρέπει να είναι γρήγορα στην προετοιμασία τους αλλά παράλληλα stylish.

Εμπνεύσου από τα παρακάτω χτενίσματα που θα σου δώσουν πρωτότυπες ιδέες για το επόμενο hair look σου, (αλλά και για μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.