ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Kate Middleton: Το αγαπημένο nude κραγιόν της κολακεύει όλες τις επιδερμίδες (το φόρεσε και στον γάμο της)


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2023

Kate Middleton: Το αγαπημένο nude κραγιόν της κολακεύει όλες τις επιδερμίδες (το φόρεσε και στον γάμο της)
Getty Images
Μια κλασική nude απόχρωση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Αυτή τη συμβουλή ακολουθεί εδώ και χρόνια η Kate Middleton, η οποία έχει βρει το απόλυτο nude χρώμα που δεν αποχωρίστηκε ούτε στο γάμο της με τον Πρίγκιπα William

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ όπως άλλωστε οι περισσότερες royals θέλουν να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους επιλέγοντας ήσυχους τόνους και αποφεύγοντας τυχόν υπερβολές. Φυσικά, η Kate Middleton ακολουθεί και πιστά το Πρωτόκολλο του Παλατιού που θέλει τις κυρίες να έχουν ένα κομψό μακιγιάζ.

Η Kate επιλέγει καφέ, ροζ και nude αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια με την επιδερμίδα της. Όσον αφορά τα χείλη της, δεν αλλάζει μια συγκεκριμένη nude απόχρωση, ένα pink-nude κραγιόν της Bobbi Brown, που είμαι βέβαιη ότι θα το λατρέψετε.

Πιο συγκεκριμένα, είναι το «Sandwash Pink» που όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες είχε φορέσει και την ημέρα του γάμου της και αν αναζητάτε και εσείς το ιδανικό bridal lipstick, μόλις το βρήκατε!

Αυτή η nude απόχρωση κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και χαρίζει αμέσως ένα πιο fresh και νεανικό look.

Jenny.Gr

Bobbi Brown Lip Color in Sandwash Pink

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.